reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Princeseczka ja po ostatniej wizycie dowiedziałam się że jest dobrze ale jakoś mnie to nie uspokoilo, uspokoi mnie serduszko.
Dokładnie Z luteina mam tak samo że mi braknie i też kombinuje, ja myje się Iladian ;-)

reklama
Lutka dopochwowa często podrażnia i powoduje infekcje niestety. Ale lepsze to niż nic.
Dzis nie zwolnie bo zaraz mam tu gostka i babeczke w sprawie problemów z sąsiadami..potem lekarz, wpadam na dom, karmienia etc i spadam po corena drugi koniec miasta odebrać ze szkoły, potem zakupy i zas do lekarza ale z nią, wiec powrót po 18. Lubię tak..Czas leci..

Aob dziękuję, zobaczymy co mi przepisze, w koncu to polka to powinna pomyśleć.. Martwię się troszkę tym ale myślę, że skoro tak szybko idę to powinno być dobrze.

Tak z ciekawostek, mam detektor do słuchania serducha z ciazy z synkiem, taki lekarski. Od 9 tyg. Dzień w dzień sprawdzalam czy bije.. To jest niezastąpione dla mnie urządzenie.. Teraz Oby do usg i później też będę korzystać :-) uspokaja jak nic.. Później dopiero ruchy.

Tak luteina podrażnia i powoduje infekcji, dlatego ja tym Iladian się myje i jest ok póki co a ja niestety mam skłonność do częstych infekcji.

Mnie się płakać chce hi

Lilith ja też lubię być aktywna ale w ciąży zwolniłam

Ja może też zaraz się wybiorę na spacer z chrzesniakiem mojego narzeczonego. Ale jakoś tak brak mi weny :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

A ja po 15 bede miala u siebie 3letnia chrzesnice :-D jak jej pokazuje zdjecie z ysg to pyta gdzie jest dzidzius:-D
Akurat jej mamusia tez jest w ciazy wiec dziewczynka jest w temacie hahaha:-D

3letnia to już taka fajna, też mam3 letnia chrzesnice, bo ten mały potworek co teraz u nas gości ma niecale półtora roku i niezły manipulator z niego :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Ja mam trzylatke agentka jakich mało. ;) Jak pytam czy chciałaby brata czy siostrzyczke odpowiada ja chce pudelka (czy pieska) haha ;D

reklama
Do góry