reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Witajcie:-)
Nie moglam spać prawie cala noc, Tragedia.
Z tym sluzem, to może być dużo, jakby się wylewalo ale u mnie to woda była.. Słuchajcie wstaje dzis idę do WC a tam tona.. Zielonego grudkowego gówna.. Zaczyna się heh. Na 11 mam tą gp, polke. Co brać? Czytalam, że nystatyna w globulkach jest bezpieczna na początku.
Nessi mnie się też dluzy a czas spędzam aktywnie. Albo ciagle w drodze albo coś robię w domu ale to się zmieni jak przyjdzie więcej objawów.. Teraz jakbym leżała to by się wleklo dopiero.. U mnie dzis 4t4d..
Duphaston jeszcze nie przyszedł, Oby był dziś bo oszaleje..
Dorota, cora w maju skończy 10 lat. Później ponad 7 lat starań inastal cud, synek ma 19m :-) Mój aniolek odszedł w kwietniu 2004r.
Co do porodu to każda jest inna i każdy poród czy cc tez. Czasem czuje się mniej wartościowa, ze nie dalam rady sn, wiem głupie to ale jednak.
Heh denerwuje się przed tą wizyta..ciekawe czy mi trudności będzie robić..

U nas maaaasa śniegu, nasypalo przez noc i dalej sypie :-)

reklama
witam podluzszej przerwie..

dwa dni chodzilam po scianach z bolu - zeba az w koncu wczoraj wydlubalam trutke i ulga jak nic..

witam nowe mamusie :)
grzesznik, luska &&& za szybkie ponowne zajscie w ciaze :* dajcie znac jak sie uda :)

ogolnie mialam duzo do nadrobienia, wiec nie pamietam kto co i jak, ale powiem Wam ze moze donajstarszych tu nie naleze, ale za to do najgrubszych haha :D waga z dzis rano 68,5kg - to i tak sukces, bo jeszcze nie dawno wazylam okolo 72kg :) ale nie przejmuje sie ;p brzuch mam tezpo poprzedniej ciazy, ale nie tak duzy..

ja bylam na wizycie w ten pon i byl sam pecherzych, a teraz ide znow 07.03 w pon, bo jestem swiezo po poronieniu, wiec pilnujemy...

Aaaaaa i wiecie jaka mam schize??? na usg widzialam 2 pecherzyki i wkrecilam sobie, ze to blizniaki haha :) teraz jestem ciekawa co zoabcze ;p

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*:*

Dziewczyny trzymam za Was kciuki ja po wczorajszej wizycie czuje sie spokojniejsza mysle ze polowa tego gorszego czasu juz za mna;-) teraz bede wyczekiwac serduszka:-)
Teraz tak sobie mysle ze chyba braknie mi luteiny do nastepnej wizyty i nie wiem co zrobic nie chce placic za samo wypisanie recepty 150 zl musze zapytac bratowej czy ona.miala taka sytuacje a jak nie to zapisze sie na nfz

lilith ja tez mialam duzo sluzu choc nietak jak Ty to piszesz,ale gin dal mi Natamycyna unia - podobno bezpieczne dla dziecka... i powiem Ci, ze wzielam 3 i jest tego duzo mniej

Aob ja wczoraj w pewnym momencie widzialam 3 pecherzyki hahaha kiedy lekarz go szukal i ja takie zdziwienie- panie doktorze a co to?? A on mowi ze ciaza ja mowie wieem ale te trzy czarne kropki? Ale jak przestal ruszac wziernikiem to nagle zrobila sie jedna:-D

aaa co do luteiny od prywatnego gin to ja dostalam na ryczalt... tylko, ze on przyjmuje tez na NFZ i ma podpisane umowy, np. na badania - daje tez na NFZ to mozei z receptami tez jest podobnie

Ahahaha Priinceseczka dobrze, ze nie jestem jedyna :D 3 to juz byloby troche za duzo :D ale ja mam tez zdjecie usg i tam duzo slabiej widac niz na monitorze, ale tez jest ten drugi pecherzyk :D i to nie tylko ja go tam widze :p ale u nas nie ma w rodzinie blizniakow, wiec pewnie to co innego :) tak czy inaczej przezylam tam mini-zawal :)

reklama
Do góry