reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith zdrowia. Wiesz co ja mam to przed oczami - *spam* i głównie czosnek malina naturalne składniki ale mi trochę w ciąży pomagało.
Może spróbuj inhalacji?

Dorota a w której części Polski jak można zapytać?
My teraz nie do końca kawalerkę. Kuchnia, nasza sypialnia salon i sień to jedno pomieszczenie, oddzielnie jest tylko łazienka i pokój dziecka. Razem 35m, u Julka jeszcze regał łóżeczko i łóżko stoi ale tu u nas już tylko łóżko ława telewizor. Więc ciasno. Najchętniej byśmy coś kupili na wkład własny rodzice pomogą ale nie wiem jak z poręczeniem no i mamy tylko po 23 lata, może być ciężko z kredytem, ale trochę się za to wzięłam i zamówiłam raport z bik, postaram się go spłacić jeżeli coś tam jest. Jeżeli MDM to dopiero w styczniu bo już na ten rok się środki skończyły. Gdyby się udało to tu się przemeczymy z pół roku jak już się urodzi a jeśli nie to wchodzi w grę wynajem i przeprowadzka przed urodzeniem

reklama
Venus w necie wyszperałam ten test Ale szczerze to w Polsce chyba jest chwilowo niedostępny. Można za to kupić taki od 10 tygodnia Ale dla mnie to jeszcze za wcześnie.
Poczytałam trochę opinii na jego temat na amerykańskiej stronce i to trochę takie wróżenie z fusów.

Dziewczyny kolejny moj objaw ciazy to zniana wygladu piersi. Wieksze brodawki i sutki takze sie powiekszyly. Piersi wieksze ale staly sie obwisle. Nie podobaja mi sie :-(

U mnie też za wcześnie :-) i to trochę :-) ale skoro to takie wróżenie z fusów to nawet nie ma co tym sobie głowy zawracać :-) będzie co ma być żeby tylko zdrowe :-)

Princeseczka no niestety tak to już jest że ciąża zmienia ciało kobiety. Wpływ na to mamy niespecjalny. Dopiero zrobią się duże po porodzie jak mleczka nabiorą.Uszy do góry i pomyśl o malenstwie które u Ciebie w brzuszku koziołki fika.

reklama
Do góry