reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

U mnie to było tak że karmilam miesiąc a później przez dwa sciagalam bo mały miał refluks i musiałam zageszczac. To mnie wykanczalo bo ciągle siedziałam z laktatorem i wysysalam z siebie co tam było.. Teraz bym chciała karmić ale jakoś się obawiam jak to będzie.

reklama
Ja jak tylko nic niespodziewanego się nie stanie to przynajmniej przez półtora roku na pewno będę karmić. Przy każdym dziecku jakieś tam lekkie problemy były albo zastój albo dziecko słabo ssało Ale wszystko udało się pokonać. Najmłodszej 2 lata cyca dawałam. Karmienie jest mega fajne,wygodne..

Netta dziękuję za miłe słowa co do Domu, no mnie się też drewniane podobają ;-), pojedziemy to zobaczymy ;-),
Z kupa w pieluszce ciężko, często wymiotuje po przebraniu.

Ja pierwsza córkę karmilam 3 miesiące.
Syna 2 lata, 2 miesiące, najmłodsza od miesiąca nie karmie a karmilam 20 miesięcy

Keejti mieszkam niedaleko Częstochowy

Co do cyckow ja mam takie cycki murzynki hihi, w ciazach piękne choć może i wiszą trochę i nic dziwnego, jak juz mleka brak to jak naleśniki hihi. Tak to już jest..ciąża..rozstępów tez mam sporo.
Dorota ja bym się przeniosła na wieś i to do takiego domku. Pisz jak Ci się spodobał!
Keejti, mam inhalator z omrona ale juz tak zawalone, ze gowno daje.. Ale dobrze, że o tym syropie piszesz bo właśnie go pewna nie jrstem.
Co do pieluch staram się by kupa szła do WC ale teraz już się nie przykladam i mlody wola zas po fakcie.. Nie przeszkadza mi, przebieram go na stojaka przy WC nim kupa się rozpapra bo on Wrzeszczy ze śmierdzi, wrzucam do kibelka tylek wytre chusteczkami i załatwione. Bardziej majtek nie lubię zakladac.
Co do karmienia to aż tak nie wybiegam w przyszłość. U mnie teraz byle do 9tc na suwaku hihi.
Keejti u nas tez był refluks i na początku nietolerancja laktozy..

Dorota koniecznie daj znać

Szacunek tak długo karmić, wiem że to wszystko za wcześnie jeszcze ale młody już śpi tyle czasu a mi się nudzi i szukam na necie różnych rzeczy;)
Teraz np rozmyslam co zrobić z wózkiem ;) jakoś mnie to pozytywnie nastawia

Hej dziewczyny :) Ja już po wizycie u gina. Jestem zadowolona, człowiek naprawdę w porządku, nadżerkę mam, ale dopiero po porodzie będzie można zamrozić, tak to wszystko ok :) Ciąża napewno jest w macicy, tylko jeszcze czekam na usg, mam na 30 i wtedy będzie wiadomo czy się rozwija czy zarodek nie jest pusty

Nessi nie dołuj sie tylko poczekaj na badanie :) a jakie są na teraz normy?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry