reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

sadze, ze nie beda chciec ryzykowac i zrobia cc, a jakbys wolala? Ja zawsze chcialam sn, ale na checiach sie skonczylo i teraz pewnie bedzie tak samo:(
Dopoki nie bylam w ciazy to chcialam cc, a teraz prosze Boga o sn po tym jak sie na pazdziernikowkach naczytalam jak dziewczyny dochodzily do siebie po cc ( trzymaly sie sciany i za brzuch idac do lazienki a te po sn po kilku godzinach siedzialy po turecku!) :-)

reklama
Tekila w koncu musi być dobrze a pizytywne myślenie działa cuda.
Spać mi się chce.. A w nocy dziwnie sypiam, nie dosc ze jestem przepocona, częściej się budzę to jeszcze ciągle śpię na pkecach.. Nieznosze tak..
Mam dokładnio to samo ze spaniem ;) Ja kocham spac na brzuchu ....

Ja też śpię na brzuchu..tzn spałam ale...teraz wiadomo się boję trochę..chociaż na tym etapie to raczej nie szkodzi... :-)

Princeseczka.. Ja miałam dwie cc. Każda inna. W Pl niudana, pokroili mnie na żywca bo znieczulenie nie zaskoczyło a rodziłam prawie dwie doby plus tydzień zastrzyków i wywoływania. Po tej cc leżałam w szpitalu pid morfina pinad tydzień z mega zapaleniem cyckow.
2 cc prowadzona przez giną w uk. Suuuuuper! Cc około 13 a wstalam następnego dnia o 8 rano i byłam na chodzie pizniej normalnie. Tak więc nie można się sugerować innymi.
Teraz znowu chcialabym sn.. Ale pewnie wyjdzie cc, wtedy dostaje termin 2 tyg wcześniej.

Priinsececzka, ja po cc dwa tyg do siebie dochodzilam, jedna wielka masakra

Ja w nocy nie musze wstawac sikac, natomiast strasznie duzo pije, dwie szklanki wypije a mam sucho w ustach, . Nie mdli mnie, nie rzygam, w poprzedniej ciazy tez nic mi sie niecdzialo, mam tylko zgage, a aprtyt w druga strone -tylko bym jadla:(

Coraz nas więcej, :) witam:)

Tekila wotaj:-) ja na pazdziernikowkach juz nie nadazam za postami :-D jeszcze teraz tyle nowychdziewczyn przybylo ze juz w ogole nie ogarniam kto jest kim:-D
Tym razem musi sie udac! :-) :-*

Dopoki nie bylam w ciazy to chcialam cc, a teraz prosze Boga o sn po tym jak sie na pazdziernikowkach naczytalam jak dziewczyny dochodzily do siebie po cc ( trzymaly sie sciany i za brzuch idac do lazienki a te po sn po kilku godzinach siedzialy po turecku!) :-)

Ja niestety też z tych chodzących po ścianach :(

Ja też śpię na brzuchu..tzn spałam ale...teraz wiadomo się boję trochę..chociaż na tym etapie to raczej nie szkodzi... :-)

W pierwszej ciąży spałam, póki brzuszek się nie powiększył :) Mam wrażenie, że teraz jestem przewrażliwiona bardziej jak w 1 ciązy :) Nie śpię teraz na brzuchu, ale jak się człowiek 4 lata starał o drugiego dzidziusia to przeczulica u mnie usprawiedliwiona ;) :D

Princeseczka.. Ja miałam dwie cc. Każda inna. W Pl niudana, pokroili mnie na żywca bo znieczulenie nie zaskoczyło a rodziłam prawie dwie doby plus tydzień zastrzyków i wywoływania. Po tej cc leżałam w szpitalu pid morfina pinad tydzień z mega zapaleniem cyckow.
2 cc prowadzona przez giną w uk. Suuuuuper! Cc około 13 a wstalam następnego dnia o 8 rano i byłam na chodzie pizniej normalnie. Tak więc nie można się sugerować innymi.
Teraz znowu chcialabym sn.. Ale pewnie wyjdzie cc, wtedy dostaje termin 2 tyg wcześniej.

Kochana ale przez te zapelnie piersi mialas ta morfine? Boze kochany morfina kojarzy mi sie z ostatecznascia...znajomi ktorzy chorowali na raka moeli podawana morfine w ostatnich dniach zycia!
Znajoma tez miala cc w UK i sn i z obu baaardzo zadowolona.
Zawsze na cesarke dostaje sie termin 2 tygodnie wczesniej?

reklama
Ja tez po jednej cesarce ale wszystko było ok i bardzo szybko doszłam do siebie. Dziewczyny dziękuję za wsparcie, bardzo chce żeby było dobrze. Dobranoc.

Do góry