reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny czy Wy równiez sporo siusiacie ? Czy to domena mojego pęcherza tylko ? Na pęcherz dostałam urosept 3 x dziennie.

Witam nowe dziewczynki, pędzicie z postami, że się już ty chyba nie odnajdę i pójdę na grudzień ;):D

reklama
Princesska gratki, super ze wszystko dobrze :-) czyli teraz zaczelas 6 tydzień..
Fajno, ze jutro już piątek oby wekeend szybko zlecial, trochę mi się dluzy..
U mnie brak apetytu a dzieci chcą ciacha..zawsze dużo pieklam a teraz zero pomysłów i ochoty..

Nessi, teraz już tyle nie ale przed @ i ze dwa dni po jej terminie tak. Wstawalam tez częściej w nocy.

Dziewczyny beta 190,50 ogromnie się cieszę ale też i martwię czy nie za mala.

Ostatnia miesiączkę miałam 27.01. Cykle 32 dniowe. To według tego owulacja przypadła 16? Dobrxe liczę?

Nessi ja też ciągle siusiam

Nessi Ja sporo sikam i musze wstac w nocy....:)
Katerineczka beta oki moim zdaniem :)
Princesska dobrze ze wszystko oki ;)

Ja zalozylam watek z usg przepraszam za zgubienie literki A ale pisze po ciemku i do tego nosze okulary wiec musicie mi wybaczyc hahah :D
Ja ostatnia @ mialam 26.01 wiec termin na 1.11 ale moze to byc wczesniej gdyz mam astygmatyzm i pierwsze dziecko rodzilam sn ale pogorszylo mi sie lewe oko i Pani okulistka nie pozwoli juz raczej rodzic naturalnie ...

Gosia dzięki za odpowiedź

Pewnie jakbym przyrost Zbadalam to może mniej bym się denerwował a, a tak to wychodzi 49 godzin w sobotę wiec nic nie zrobie

Dziewczyny beta 190,50 ogromnie się cieszę ale też i martwię czy nie za mala.

Ostatnia miesiączkę miałam 27.01. Cykle 32 dniowe. To według tego owulacja przypadła 16? Dobrxe liczę?

Nessi ja też ciągle siusiam

Nie wiesz czy za mała bo by to stwierdzić trzeba betkę powtarzać i porównywac wyniki :tak:
Twoja betka odpowiada normom, mi się też wydaje, że jest ok :tak: Nie martw się. Ja bete może zrobię, ale ostatnią miałam w piątek, więc nie wiem jaki jest sens robić teraz, chociaż mam siuśki do posiewu, wię może też zrobię. Ale jedno jest pewne, częściej się człowiek po wynikach bety martwi :)

Hej dziewczyny :-) widzę, że Was tu całkiem sporo już na listopad :-) ja teoretycznie mam termin na 29.10 ale raczej będzie listopad :-) pewnie po kolejnym usg dołączę do Was albo będę na dwie grupy podzielona :-) :-) :-) krótko o sobie :-) mam w tym roku 31 lat, to moja czwarta ciąża ale trzy niestety poroniłam... teraz jednak mam nadzieję bo widziałam pęcherzyk z ciałkiem żółtym i zaczątkiem zarodka :-) wcześniej na tych etapach nic nie było widać, tylko beta wskazywała ciążę :-) dlatego mam nadzieję :-) :-) życzę wszystkim radosnych 8 miesięcy

Tekila w koncu musi być dobrze a pizytywne myślenie działa cuda.
Spać mi się chce.. A w nocy dziwnie sypiam, nie dosc ze jestem przepocona, częściej się budzę to jeszcze ciągle śpię na pkecach.. Nieznosze tak..
Mdlic tez zaczyna i niby coś bym zjadła, podchrupala ale apetytu zerooo

reklama
Witaj Tekila :*
Ja dzisiaj juz ide lezec mdli mnie caly czas i slabo mi a do tego spac sie chce :D Jutro wizyta wiec musze byc wypoczeta :D Dobranoc Listopadówki :*

Do góry