reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Gratulacje :))) cudownie :) princeseczka kiedy miałaś @?:)

Lalena ja prywatnie, choć jak cos sie dzieje to nawet prywatnie lekarz nje pomoże , ale inaczej Cie potem traktują jak trafisz na oddział tego lekarza :)

reklama
Princeseczka super wieści, gratuluję.
Ja 15 marca wizyta i liczę na serduszko ;-)

Lalena teraz 15 marca idę do swojego Gina prywatnie ale do tego samego mam termin na NFZ na 5 kwiecień i będę do niego chodziła na NFZ, tzn 1 raz w miesiącu chce do niego prywatnie a reszta NFZ, ten sam gin i badania też na NFZ ;-)

Ja chodzę prywatnie, nie znam żadnego dobrego lekarza na NFZ, i bardzo się zrazilam do tych do których chodziłam. A kilku już ich sprawdziłam ;) A nawet nie wiem gdzie moja Pani doktor przyjmuje na NFZ :) już się tak przyzwyczaiłam ze dzwonię i za kilka dni mam wizytę ze chyba bym nie umiała się teraz przestawic :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Dorota, to duzo tlumaczy:) pewnie na wszystkie badania będziesz miec skierowanie, dobrze, ze tak Ci sie to udalo poloczyc

Milagrosm ja nawet na rodzinnego zle trafiam , , dopiero co na ginekologa;)

Lalena fakt pierwszy termin do Gina daleki 2 miesiące ( dobrze ze wcześniej się zapisałam) , ja do niego od tego kwietnia mogę chodzić już tylko na NFZ bo w ciąży później terminy ustala bliskie, takie jakie są potrzebne. Fakt na badania dużo kasy by poszło, my mamy konflikt i chyba zbankrutowalabym hi, mam 3 dzieci i wolę im dać ;-)

reklama
Do góry