reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith nie wiem, używałam tej maści tylko raz.. A nie masz kogo popytać? A co do objawów to ja nie mam żadnych tylko brak apetytu i te plecy, czyli tak jak zawsze zaraz po miesiaczce :)
I najbardziej martwiacy to ból brzucha.
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć Dziewczyny.

Dziś u mnie na teście dwie kreseczki i choć miałam tym razem odpuścić BB, jednak nie mogłam oprzeć się pokusie. Zobaczymy jak sie to rozwinie, ale mam nadzieje, że zostanę tu na najbliższe miesiące :biggrin2:

Emmka tez mi się spanie marzy ale przy mojej 3 latce to niemożliwe
Milagros witaj :* tez pierwsza ciaze poronilam a mam zdrowa trzylatke i dzidzi w drodze tez się bardzo boje i tez jutro mam wizyte na 14:50 i tez chce luteine :)
Joasia Witaj powiedz cos wiecej o sobie na kiefy termin itp :)

Witam nowe kolezanki. Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze i jutrzejsze :-D ja czekam na wynik bety miały być po 16 na medi a wciąż ich nie ma :unsure: no i tak czekam sobie.... nie lubię czekać. ... btw panie w labo mnie bardxo przepraszaly za tamta pomyłkę. No ale co żem się stresu najadla to moje.

Terminu żadnego nie ma jeszcze, bo mój gin urządził sobie urlop. Obstawiam pierwszą połowę listopada. Próbowaliśmy stworzyć istotkę intensywnie od maja, ale potem zestopowaliśmy przez brak rezultatów i oto nareszcie dwie kreseczki, ale za bardzo do wiadomości znajomych nie podane. Zobaczymy jak się sprawy potoczą. Na bete nie mam jak sie wybrać, bo męża mam weekendowego.
Póki co objawów zero, ale to chyba jeszcze za wcześnie. W poprzedniej ciąży tak w 6 tym tygodniu się coś zaczęło dziać.
Poza tym to w tym roku 30stka, póki co siedzę w domu z dwuletnią Zu i przy okazji jestem Tuloświrką.

Milagros :) bedzie dobrze :) kciuki za wizytę :) na bol brzucha bierz śmiało nospe :)

Dorota a Ty nie masz za dobrze z ta koleżanka ?:) hehe :) kurczę h mnie niby mdłości i jako tako objawowo brak - alw jak jadłam dzis spaghetti to mnie mulilo strasznie - dziwne to :/ nie mam prawie w ogole apetytu :( ciekawe to bo nie wymiotuje a zleciałem z wagi hehe i o dziwo mam ochote na słodkie ...

Lilith nie wiem ja dostałam jakies tabletki od lekarza fakt faktem nic mi nie dolega ale składałam zeby w tym przypadku nie lecieć specjalnie do niego i nie płacić znow :)

Joasia witamy :))) rozgosc sie :))

Gosia u nas to tez cud - raczej mało sypia mój synuś a ostatnio jeszcze remonty ktore go wybudzają - ale dzis mi sie udało obiadek był gotowy wiec super :)

Tez poroniłam pierwsza ciaze dlatego tak bardzo sie boje teraz ale jestem dobrej myśli :) z Nikosiem tez wierzyłam ze bedzie dobrze a z ta pierwsza wiedziałam ze cos nie tak...

To kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty :)
Ps to co ktora zakłada wątek wizyt bo ja nie wiem jak :) ten wątek chuna tez złe założyłam ale to z telefonu :)

Katerina kciuki za betę ;*

Kluje mnie w srodku, Wczesniej tego nie było.. Za pierwszym razem zleklam się nie na żarty.. To takie klucia igła w srodku konkretnie..

Milagros tez mnie plecy bola i brzuch.. Ale to normalne.. Jednak panikuje i tak..
Zas zrobilam testa.. 5 juz..
Joasia, witaj. 30 to nie dużo, to w ogóle super wiek :-) sama mam 3 z przodu..
Katerineczka i jak tam? Są wyniki?

Hej:)
Ja sie zbyt nie udzielam, bo ledwo na oczy patrze;)
Ja sobie bete daruje, mam regularne cykle, test wyszedl pozytywnie i za dwa tygodnie do lekarza:)
Chodzicie prywatnie czy na nfz?
Ja chcialam na nfz, ale sie sie boje, jakby co to potem bym sobie nie darowala. Wiadomo jak z ciaza wszystko ok to i internista poprowadzi... no ale nie mam zaufania i nie mam zadnego sprawdzonego, wiec pozostane u prywatnego. Juz widze 3 stowy na piersze badania:/
Mnie tak dzisiaj bardzo zakulo w boku jak wstawalam, to normalne?

Aaa i witam nowe kolezankii! Spokojnych juz 8 miesięcy:)

Widze, ze ja tez z tych starszych:d

reklama
Ja juz po wizycie. Usg zrobione widac mala kropke w pecherzyku:-) Gin powiedzial ze za 2 tygodnie juz powinno bic serduszko, dzisiaj byla jeszcze cisza. Termin porou z usg i om jest taki sam 2.11. Wiek ciazy to 5 tydzien 1 dzien:-)

Do góry