reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Na 16 :) wiem,że za wiele widać nie będzie o ile wgl coś będzie widać, ale martwi mnie ból podbrzusza i krzyża, wolę dmuchać na zimne. A tak poza brakiem apetytu, mdlosciami i -2kg nic mi nie jest :)

Mam tylko pytanie, próbuje zalogować się na forum poprzez aplikację. Wcześniej przy systemie windowsa nie miałam problemu a teraz na androidzie wyskakuje mi ciągle opcja żeby się zarejestrować czy któraś byłaby mi w stanie pomoc ? Może robię coś źle :|

Milagros to będziemy trzymac &&&&
Na aplikacji jest to tak glupio napisane ...nie ma zaloguj tylko jakos tak glupio wlasnie jest, ale nie pamietam co trzeba byla wcisnąć
Kilknij raz to raz to i sie zalogujesz ;)

Zainstalowałam tapatalk i bez problemu wszystko poszło :-)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Witaj :) pewnie lepiej dmuac na ciepłe
:) yyy zimne ;0

Hahaha dopiero wstawałam udało mi sie małego uśpić i zasnąć razem z nim :) tzn on u siebie ja w salonie ale mi to było potrzebne :)

Ah zobaczymy co będzie, jeszcze do to mnie do końca nie dociera :) liczylam na jakieś dłuższe starania A tu znów udało się przy pierwszej próbie :) I dopada mnie milion wątpliwości czy sobie poradzimy ;)

Milagros witaj, pewnie idź, może luteine lub dupka dostaniesz, musi być dobrze, ja też pierwsza ciążę poronilam a teraz w domu mam 3 dzieci i czekam na 4 ;-)

Emka dobrze ze sie przespalas ;-)

U mnie dziś mdłości i wymioty ;-)

Ostatnia edycja:
Dorota właśnie mam nadzieję że coś dostane. Zobaczymy co moja Pani doktor stwierdzi. PP cichu liczę że nic nie będzie potrzebne dodatkowo i bobas sam sobie poradzi. :)

reklama
Milagros witaj :-)
Ile wy już objawów macie.. Chyba aż zazdroszczę..
Dzis mam zalatany dzien, wiec pewnie dopiero później wpadnę.
Mam jakieś uplawy.. Myślicie, że clotrimazolum dopochwowe 10% w kremie jest Oki? W poprzedniej ciazy uzywalam ale nie tak wcześnie..

Do góry