reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Grzesznik &&& żebyś zostaka grudnowia mama :*

Luska trzymaj sie :*

U nas po wczorajszej wizycie wiem tyle, ze jest pęcherzyk :D tak wiec idziemy do przodu :p następna wizyta 11 kwietnia ale oszaleje do tego czasu, wiec ide do lekarza w pl zeby zobaczyl co i jak :D

Gosia dobry pomysl :)

Jezeli chodzi o bete i progesteron to sie nie wypowiadam :p w pierwszej ciąży mialam roniona raz a w tej nie robię w ogole :)

Dorota zrób fotę albo zobacz czy wynik masz w tych samych jednostkach co normy.
Ale nie szukaj dziury w całym jest dobrze :)

Ostatnia edycja:
Animka więc jesteśmy na tym samym etapie ;-), no do kwietnia też bym nie wytrzymała, a kiedy do Gina pl idziesz?

Emka posprawdzalam ale masz rację nie będę szukać nowych jest dobrze i będzie dobrze.

Ja dziś przełożyłam Gina na 15 marca, luteiny starczy mi do 12 marca, u mnie w aptece jest fajna kobitka od jutro pójdę z nią pogadać coby 12 dała mi luteine a ja jej receptę 16 przyniosę, powinna się zgodzić.

U mnie od rana koleżanka, fajnie przynajmniej czas zlecial ;-).
Mojego chłopa nie ma całym dniami ale mam ja to dzieci mi do szkoły prowadzi i przyprowadza, nawet dziś Lili na dworze mi uspala, ja nie musiałam chodzić ;-)

Dorota fajnie miec taka kolezanke:-D
U mnie w tamtym tygodniu byl sam pecherzyk o.29cm.
A dzisiaj sie okaze co tam sie dzieje. Trzymajcie kciuki o 17.15

Dorota sprawdziłam na moich wynikach to wychodzi na to ze jesteś
ImageUploadedByForum BabyBoom1457005491.141274.jpg
6-7 tc:) ja jestem 5 -6 i sie tez zgadza :)

Ja wizytę mam 14 marca :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1457005491.141274.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1457005491.141274.jpg
    205,1 KB · Wyświetleń: 606
No z Om to by się zgadzało, ale z usg o prawie 2 tygodnie mniej ale tak jak mówię 9 dni temu jeszcze nic nie byli a teraz jest, brakuje serduszka ale owu późno i porostu to wczesna ciąża która wierzę że się rozwinie ;-), będzie dobrze.

Princeseczka kciuki zaciskam daje szybko znać co i jak

reklama
Hej dziewczyny :) nieśmiało się do Was przyłączę. :) testy pozytywne, ostatnia miesiączka 2.02, więc dopiero początek, jutro idę na wizytę, wiem, ze za szybko ale poronilam pierwsza ciaze i wole teraz dmuchac na zimne :)

Do góry