reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Milagros ja we wtorek mam zamiar isc na badania i tez mnie to przeraza. Ale chce byc tam pare minut przed czasem zeby pozniej juz nie czekac w tych ogromnych kolejkach.
Jestem z tych ktore maja mdlosci i wymioty kiedy sa tez glodne :-/

Hej nie dam rady wszystkiego spamietac, bo mimo duuuzej pomocy meza w week i tak jestem zajechana jak nic..

Emka mozliwe, bo w ciazy z Niko tez tylko pomarancze jadlam :-)

Lilith co z synkiem, bo pisalas,ze gorzej :-\

Jesli chodzi o porody ciesze sie, ze rodzilam naturalnie, ale nie dlatego, ze po cc nie bylabym do konca matka czy mialabym wyrzuty, ale ze wzgledow zdrowotnych powiedzmy, chodzi mi o to ze to jednak operacja tak jak juz tu pisalyscie.. to jest glupie gadanie, ze cc to matka be,ze nie kp to tez be.. dziewczyny dla Waszych dzieci jestescie najlepszymi matkami na swiecie i tego sie trzymajmy :-D

Jesli chodzi zas o meza to roznie bylo i roznie jest, ale ogolnie duzo sie ogarnal odkad jestesmy razem i teraz mega duzo mi pomoga (niestety rzadko jest, ale to inna historia)... no i kiedys tez czesto slyszalam "nie umiem", ale tez np.W wywieszeniu prania.. teraz juz duzo "umie" i w domu i w ogole..

Co do badan... ciezki temat, bo ja tez mam mdlosci i strasznie.mi slabo jak nie zjem :-\

Emka ale sie kochana rozpisalas. Bardzo mądre to Twoje pytanie.. Dzięki niemu troszkę inaczej na siebie patrzę i wiem jaka jest odpowiedź.. Niestety nie zmienia to faktu, że mam chwile słabości czy smutku.. To chyba silniejsze ode mnie.. Na szczęście rzadko mnie to nawiedza.
Co do magnezu to tak właśnie wyczytalam, bóle brzucha czy biegunki i chyba jeszcze jakieś przypadłości. Choć ja rozumiem, że to chodzi o duże dawki..
Wypoczeta?
Jeśli chodzi o płeć to nie myślałam, byle zdrowe. Czasem mam przeczucie, ze dziewuszka będzie. Niestety nie mogę się sugerować jedzeniem bo przy każdym to była w sumie mieszanka i zaliczalam wszystko w różnych kolejnosciach. A teraz już na mięso bee, pomaranczki chyba się przejadly a chodzą za mną.. Włoskie lody! Myślicie że można??

Moj właśnie też złota rączka, chyba wsio zrobi i remont tez.

Milagros a no tak. A wiesz co, nie ważne czy małe czy duże, Wazne ze sami! Jej, pewnie nie możesz się doczekać.

Co do remontów jeszcze. Ja sama mężowi pomagalam doprowadzić obecny dom do normalnego stanu będąc w ciąży. Mieliśmy niecałe dwa tygodnie, a nie było nawet podłóg. Malowalam listwy, ramy od schodów, pokoje, pomagalam tapetowac. Od rana do nocy i w różnych smrodach, nic się nie działo.

Jeszcze Zapomnialam pidziekowac.. Za synka :-) miło mi. Mam nadzieje, ze kiedyś przyjdzie czas, że zechcemy się pochwalić własnymi dziećmi czy też sobą :-)

Princeseczka z włosami to ja miałam takie odpaly..i musiało być juz, teraz i najczęściej maz obcinal hihi. Grzywki mam zakaz robienia bo się napalam a pitem lamentuje. Z tym, ze ja często zmieniam kolory włosów.

Aob, Wczoraj było gorzej a dzis znowu dużo lepiej i doi jak szalony..On baardzo dużo pije i widać różnicę po majtach, nosi tylko majty z pampera albo z huggisow do nauki sikania a one mają taką se chłonność.

Odpocznij troszku, moze do spanka niedługo?

Ostatnia edycja:
Lilith oj tak czekam na to jak zbawienie,już w zeszłym roku mieliśmy się wprowadzić Ale mieliśmy problemy z załatwianiem niektórych rzeczy :-/

Co do przeczuc apropo płci, wydaje mi się ze Bedzie dziewczynka.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Na środę jestem nastawiona ze zrezygnowaniem. Jak może być ciąża młodsza o prawie 2 tygodnie, jak test ciażowy wyszedł mi pozytywny 3 dni przed terminem @. Mam czarne myśli.

Żana - chyba też pęcherz może tak kłuć nie ?

Nessi nie strasz mnie bo ja mam podobną sytuacje... na początku siódmego tygodnia widać było tylko oba pęcherzyki. Ciąża z usg wypadala na 4/5 tydzień. .. gin była dobrej myśli powiedziała ze jak jest zoltkowy to zarodek się pojawi. Proszę mi tu juz się nie stresować i cieszyc się ciąża jak i ja to robie. A ta apropo nie udzielam się bo moje poranne mdłości przeciagnely się na całe dnie...

reklama
Do góry