Emka ale sie kochana rozpisalas. Bardzo mądre to Twoje pytanie.. Dzięki niemu troszkę inaczej na siebie patrzę i wiem jaka jest odpowiedź.. Niestety nie zmienia to faktu, że mam chwile słabości czy smutku.. To chyba silniejsze ode mnie.. Na szczęście rzadko mnie to nawiedza.
Co do magnezu to tak właśnie wyczytalam, bóle brzucha czy biegunki i chyba jeszcze jakieś przypadłości. Choć ja rozumiem, że to chodzi o duże dawki..
Wypoczeta?
Jeśli chodzi o płeć to nie myślałam, byle zdrowe. Czasem mam przeczucie, ze dziewuszka będzie. Niestety nie mogę się sugerować jedzeniem bo przy każdym to była w sumie mieszanka i zaliczalam wszystko w różnych kolejnosciach. A teraz już na mięso bee, pomaranczki chyba się przejadly a chodzą za mną.. Włoskie lody! Myślicie że można??
Moj właśnie też złota rączka, chyba wsio zrobi i remont tez.
Milagros a no tak. A wiesz co, nie ważne czy małe czy duże, Wazne ze sami! Jej, pewnie nie możesz się doczekać.
Co do remontów jeszcze. Ja sama mężowi pomagalam doprowadzić obecny dom do normalnego stanu będąc w ciąży. Mieliśmy niecałe dwa tygodnie, a nie było nawet podłóg. Malowalam listwy, ramy od schodów, pokoje, pomagalam tapetowac. Od rana do nocy i w różnych smrodach, nic się nie działo.
Jeszcze Zapomnialam pidziekowac.. Za synka :-) miło mi. Mam nadzieje, ze kiedyś przyjdzie czas, że zechcemy się pochwalić własnymi dziećmi czy też sobą :-)
Princeseczka z włosami to ja miałam takie odpaly..i musiało być juz, teraz i najczęściej maz obcinal hihi. Grzywki mam zakaz robienia bo się napalam a pitem lamentuje. Z tym, ze ja często zmieniam kolory włosów.
Aob, Wczoraj było gorzej a dzis znowu dużo lepiej i doi jak szalony..On baardzo dużo pije i widać różnicę po majtach, nosi tylko majty z pampera albo z huggisow do nauki sikania a one mają taką se chłonność.
Odpocznij troszku, moze do spanka niedługo?