reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Eee... linków jest sporo, ale gdzie ja znajdę suwaczek gdzie nie uwzględnia się daty od ostatniej @ ?:D Tylko od USG ?

A mi do tej pory niedobrze, glowa boli i mam jakis dziwny posmak w buzi caly czas.. Ale wpierniczam wszystko jak leci :D zmeczona jestem bo dopiero skonczylam pracowac a jeszcze nauka mnie czeka :(

Moj kochany facet po tym jak mu napisalam o 6 rano, ze nie chce zeby sie do mnie odzywal, dzwonil bla bla, odpisal o godzinie 18 - JAK TAM ZALICZENIE?
JAK CI PRZEJDZIE TO SIE ODEZWIJ..

Zabic go to malo.. Ktora mi pomoze? [emoji10]

f2w39jcgdz0az452.png

Gosia nie mieszkacie razem ?
Pisalam wczesniej (ale to juz troche postow sie pojawilo od tego czasu [emoji23]) ze dopiero zamieszkamy jak skoncze studia - jakos w czerwcu, bo od siebie od domu mam 2 kroki na uczelnie a od Niego to kawalek jest i jeszcze rano korki, a autobusem mi sie niewidzi jezdzic i tyle czekac w korkach :( parkingi wszystkie pod uczelnia mam platne... Klientki tez mam pod swoje miejsce zamieszkania, wiec powoli bede musiala wszystko zmienic :)

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Dokladnie, daj Nessi termin z usg. Mi też, ktoras tak zaznaczyła..hako stary..szkoda bo to jest minusowy punkt..dzis dopiero to Zauwazylam w ocenach chociaż ten znacznik od razu przy poście..nawet pamiętam w którym..no cóż.. Chyba sprawdzę, która taka uprzejma haha.

Czy tylko mnie tak wzdyma na wieczór i przez noc? Koszmar normalnie, choc w poprzedniej ciazy tez tak miałam.

Emka a jakie suwaczki Ci się podobaja? Ja mam z liypie :-)

Doczytala ktoras o tych lodach włoskich?? Co sądzicie?
Pozarkam z synem kiwi, pychaaa.

Do góry