reklama
Priinceseczka
Fanka BB :)
Dziewczyny a o co chodzi z tymi punktami na tym forum?
wiklinka
Witajcie dziewczyny. Mam na imie Marta . W ciazy od 5tygodni i 2 dni wg OM Ciaza potwierdzona jak narazie testami z krwi i badaniem ginekologicznym. Kolejna wizyta we wtorek wiec moze na usg juz bedzie cos widac. Zaszlam w ciaze tylko jeden cykl po poronieniu. 21 stycznia stracilam kruszynke w 5 tygodniu , ale od poczatku bylo cos nie tak , teraz czuje sie duzo lepiej i mam nadzieje na szczesliwe rozwiazanie. Cos o mnie Jestem mezatka , mam cudowna trzy i pol letnia corke , obecnie mieszkam w Tunezji i oczekuje narodzin kolejnego potomka w kolorze kawy z mlekiem pozdrawiam serdecznie forumowiczki i mam nadzieje ze razem bedzie nam razniej przejsc przez okres ciazy
D
Deleted member 158337
Gość
Lilith okropnie mnie wzdelo dziś, a najgorsze że w jednej minucie jestem głodna, w drugiej mi nie dobrze a w trzeciej czuje się pełna :/Dokladnie, daj Nessi termin z usg. Mi też, ktoras tak zaznaczyła..hako stary..szkoda bo to jest minusowy punkt..dzis dopiero to Zauwazylam w ocenach chociaż ten znacznik od razu przy poście..nawet pamiętam w którym..no cóż.. Chyba sprawdzę, która taka uprzejma haha.
Czy tylko mnie tak wzdyma na wieczór i przez noc? Koszmar normalnie, choc w poprzedniej ciazy tez tak miałam.
Emka a jakie suwaczki Ci się podobaja? Ja mam z liypie :-)
Doczytala ktoras o tych lodach włoskich?? Co sądzicie?
Pozarkam z synem kiwi, pychaaa.
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Priinceseczka
Ja weszlam w oceny ktore przyznalam i okazuje sie ze komus przyznalam "niezbyt madre" a nie mialam o tym zielonego pojecia wydaje mi sie ze chcialam przejsc do kolejnej strony i nieswiadomie kliknelam na ocene...
Witam nowke:-) teraz pewnie bedzie wszystko ok:-) trzymam kciuki za Was!:-)
Swoja droga w przyszlym tygodniu chyba sporo wizyt sie szykuje:-)
Witam nowke:-) teraz pewnie bedzie wszystko ok:-) trzymam kciuki za Was!:-)
Swoja droga w przyszlym tygodniu chyba sporo wizyt sie szykuje:-)
D
Deleted member 158337
Gość
Witam nowa mamusie
Priinceseczka też mi się wydaje że w przyszłym tygodniu bedzie dużo wizyt
Priinceseczka też mi się wydaje że w przyszłym tygodniu bedzie dużo wizyt
gosia081145
Witam nowa mamusie :*
Milagros moj maz tez komputerowy ale idzie wytrzymac bo i tak sie juz duzo zmienil
Nessi ale swietna wiadomosc
Gosia chlopem sie nie przejmuj zmieni sie ...
Milagros moj maz tez komputerowy ale idzie wytrzymac bo i tak sie juz duzo zmienil
Nessi ale swietna wiadomosc
Gosia chlopem sie nie przejmuj zmieni sie ...
Ostatnia edycja:
NeSSi
Moderatorka
Link do: Listopadowe mamy 2016
Chyba jednak nie ja bo nie widzę złej punktacji
Chyba jednak nie ja bo nie widzę złej punktacji
reklama
Hihi najśmieszniejsze, ze chyba nawet laski nie znam..w każdym razie u nas mamusiek żadnych nima..
Nessi kochana to nie Ty.. Jakaś mamusia92.. No serio nie znam.. Ale chyba się przejęła hihi. Ja chyba jeszcze nikomu nic takiego nie dalam.. Chyba zacznę.. Dobry wątek to ten z zapytaniami, czy jestem w ciąży..jak sądzicie?
Milagros, ja to czuje jakby mi się w brzuchu jak w czajniku woda gotowała i puchne.. Prawda z tym, glidna ale pełna. Trudno, takie uroki. Ale dobrze, że sama nie jestem..U mnie tak od samego początku, dzień w dzień.
Robie lazanki na kolacje. Im bardziej głodna tym większe mdłości.
Dorota a Ty gdzie? Agulka tez nie ma.. Ostatnio coś się niektóre dziewczyny nie odzywają..
Witam nowa mamę i serdeczne gratulacje! Zaglądaj do nas często :-)
Edit.. Jest. To jedna z naszych przyszłych mam, ups :-) No sorki.. Ale Kuzwa nie czaje.. Zresztą nie tylko ja dostałam dziwna ocenkę..
Nessi kochana to nie Ty.. Jakaś mamusia92.. No serio nie znam.. Ale chyba się przejęła hihi. Ja chyba jeszcze nikomu nic takiego nie dalam.. Chyba zacznę.. Dobry wątek to ten z zapytaniami, czy jestem w ciąży..jak sądzicie?
Milagros, ja to czuje jakby mi się w brzuchu jak w czajniku woda gotowała i puchne.. Prawda z tym, glidna ale pełna. Trudno, takie uroki. Ale dobrze, że sama nie jestem..U mnie tak od samego początku, dzień w dzień.
Robie lazanki na kolacje. Im bardziej głodna tym większe mdłości.
Dorota a Ty gdzie? Agulka tez nie ma.. Ostatnio coś się niektóre dziewczyny nie odzywają..
Witam nowa mamę i serdeczne gratulacje! Zaglądaj do nas często :-)
Edit.. Jest. To jedna z naszych przyszłych mam, ups :-) No sorki.. Ale Kuzwa nie czaje.. Zresztą nie tylko ja dostałam dziwna ocenkę..
Ostatnia edycja: