Nessi bede nudna ale bardzo sie cieszę
Nadrabiam wlasnie Was ...
Aob mandarynki wróżę Ci chłopca
Lili to i Tobie tez
Mila juz prenatalne??
Witam nowe mamusie
)
Gratuluje udanych wizyt
Ivi gdzie gnasz ?
Tez farbuje włosy robię hybrydę nie ograniczam sie.
Niezłe życzenia co do płci ja chce by sie urodziło zdrowe
a imie będziemy wymyślasz pewnie pózniej ...
Netta82 ja mojego niespełna 1,5 rocznego nie nosze jak nie musze staram sie unikać .
Lili śliczny synek
sushi moze byc z serkiem samym i warzywami np
ale surowa rybka dodaje smaczku , choć krewetki mozna jeść wiec suszki z krewetkami mozna
Magnez mozna przedawkować ?
Dla mnie rodziłam naturalnie, alw przy Cc najgorsze byłoby chyba to ze jeść nie mozna tak długo po
dlatego tak sie tego bałam bo ja po SN tez niewyspalam od razu z łóżka niestety za dużo krwi zawroty głowy przy próbach wstawania .
Lili a jakie to ma znaczenie dla Twojego dziecka czy urodziłaś je cc SN? Czy czuja sie mniej kochane ? Czy Ty je mniej kochasz ? Czy jesteś dla nich gorsza matka? Czy gdybys urodziła SN kochalabys bardziej ? Czy one kochałby Cie za SN bardziej ?
Mama czwórki to pytania z gory tez
Dla Ciebie
W pracy maja obowiązek przedłużyć umowę do dnia porodu a
W zasadzie do końca maxierzynskieho . Zawsze możesz spytać xzy potem zechcą Cie zatrudnić .
Nessi odpoczęłas? Moze lepiej ze nastawiasz sie na gorsza opcje , bardzo życze Ci miłej niespodzianki ;*
Ja po falvit mama wymiotowałam w poprzedniej ciazy teraz maz
Mi przyniósł nie ruszyłam . Dla mnie chyba za dużo żelaza .
Gwiazdka moze to implatyxjyjns plamienie?
Karola kwestii skłonności do porodów chyba nie przejmuje sie genetycznie nie bój sie myśl pozytywnie
Femibion bede brać chyba od 2 trym
Co do palenia mam podobne doświadczenia jak mama czwórki jak dowiedziałam sie o ciazy rzuciłam ale miałam taka chcice na fajki! W poprzednich ciążach mnie odrzucało , ale nadszedł
Ten cudowny moment ze i teraz nie mam ochoty
)) i nie mam zamiaru juz wracać potem
Lili ja mam!
O matko paciorkowiec w ciazy :/ w ogole zreszta :/
Ojej jak czytam to cieszę sie ze moj facet taki bezproblemowy i nigdy mi nie robił takich problemów , jedyne o co mieliśmy mega spięcia to o prace w domu ale teraz i pod tym wzgl sie mocno poprawił zwłaszcza jak jestem w ciazy to mi bardzo pomaga zreszta jak mały na świcie sie pojawił to nastąpiła mega poprawa ale ja to go zaciągnęłam na terapie ktorej oczywiście nie skończyliśmy sle i tak chyba przyniosła efekty na plus , no i to ze dziewczyna jego przyjaciela nie sprząta i pojechał kiedyś do nich i zobaczył jaki moze byc syf w domu i myśle ze to był dla niego taki moment przełomowy ze zaczął doceniać co ma
Uf nadrobiłam wszystko
wlasnie wracam do domu całkiem spoko bo bede po 21 nie po 23 jak ostatnio , mogę sonie poczytać książkę ,Was a nie jak ostatnio 6 godzin po ciemku w deszczu za kierownica - co jak co juz autem do poznania nie jadę