reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dorota piękna beta ;))) kochana moja pierwsza beta to było 7,8 hehe a dzis dopiero mam 1400 ale jest ok bo z synem miałam w tym dc niespełna 900 z tym ze dokładnie nie znam owu teraz.

Katerineczka współczuje stresu- a wyniki w normie wiec nie za mało ;)

Dzieki EM Ka myślę że teraz już będzie z górki. Widocenie w każdej ciąży raz musze się najeść stresu dobrej nocy kobietki

Ja mam zapalenie pęcherza :/ boli jak diabli a do ginki się dostać nie mogę, kolejki takie, że głowa mała. Chyba muszę iść na rejon. Wczoraj miałam dzień stresu, sytuacja podbramkowa, ale wolałabym nie pisać w otwartym temacie. Grrrr.... Przez nerwy nie mam apetytu, mam nadzieję, że z dzidzią wszystko ok.

Nessi życzę aby więcej nie byłoby nerwów

Katerineczka masakra.

Emka no u mnie ponad 10 tyś więc wynika super, teraz się modlę jutro o jakieś 15 tys wtedy będę spokojna, staram się wyluzowac ale czasem ciężko.

Dziś przekładam Gina na 15 marca, bo chcę aby już wszystko bylo widać, tylko jak wytrzymać do 15? Wrrr

Dzień dobry

Ostatnia edycja:
Witam Was kobietki,
niestety muszę Was opuścić, wczoraj dostałam okres dobrych kilka dni po terminie :( No ale cóż nie załamuję się, może będę grudniowa mamą, widzimy się z m tylko w weekendy i nie zawsze można się wstrzelić hehe :) to dopiero nasz drugi cykl nieudany więc bez paniki
Życzę Wam zdrówka, mniej nerwów, szybkich 9 miesięcy i 10 pkt apgar
BUZIAKI :*

Grzesznik przykro mi :-(, 3 maj się

Emka dokładnie moja beta to 10 707,10 (nie wiem po cc to po przecinku) a normy 1-10 tydz od 202 do 231,00 jest dobrze? zerknijcie?

reklama
Oj przykro że nas opuszczacie :( Trzymam kciuki za nastepne cykle ;*
U mnie dzis od rana slabo i mdli mnie ehhh a to dopiero początek.
A moze tak dziewczyny założymy wątek z wizytami i Usg naszymi ;) Nic sie nie straci :)

Ostatnia edycja:
Do góry