reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dominika no właśnie :) to nasze drugie świadome ryzykowanie i czwarte dziecko hehehe :D

Lilith dobrze ze lepiej sie czujesz:)
ja wieczorem wzdęć nie mam, mam juz brzuchol ciążowy po prostu ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Netta nie miałaś anemii? Ja mam zawsze :) zawsze muszę brać tardyferon :) teraz tez sie tego spodziewam :)

I nas ciąża zaplanowana a mimo to jakoś przed faktem na rzucenie palenia się nie zabrałam. Teraz już wiem że nigdy więcej w życiu palić nie będę bo p aliłam tylko Vogue mentholowe a od lipca całkowicie wycofują slimy więc więcej się truła nie będę. Zwykłe fajki mi w ogóle nie podchodzą.

Ivi fajny tekst z tym świadomym ryzykiem.

Jak tu teraz tak piszecie o tych plamieniach to się zastanawiam czy na własną rękę Luteiny sobie nie załatwić. Niby nie plamię na razie Ale z córkami plamiłam a 2 ciaże straciłam.
Spróbowałam surowego miesa-kretynka ze mnie. Zapomniałam...

Keejti juz dha? Ja włączę w 2 trym.

U mnie temat pracy nie istnieje.

My jesteśmy po wizycie lekarza. I dupa, mały dostał antybiotyk. Ja póki co mam się zbierać bez leków bo ponoć do 9 tc wszystko jest wyjątkowo szkodliwe tak więc tylko tantum verde i paracetamol na gorączkę. A synka mi żal strasznie się męczy maleństwo :-/

A ja mam takiego doła.. Mój facet poszedł sobie wczoraj o 23 na impreze z kolegami i wrocil po 6 rano nic mi nie mówiąc.. Widziałam tylko po zdjęciach kolegów.. Nie mieszkamy jeszcze razem, dopiero jak maleństwo się urodzi (wszystko już wiadomo co gdzie i jak) bo tu od siebie mam bardzo blisko na uczelnię.. Napisalam mu tylko smsa ze ma sie do mnie nie odzywac i ze nie chce go znac i chce mi sie plakac caly czas tylko..

f2w39jcgdz0az452.png

Gosia- z facetami tak już niestety bywa...Zwłaszcza jak facet jeszcze jest bardzo młody
Nie lepiej pogadać i wytłumaczyc co Ci nie odpowiada niż się nie odzywać. Da to cokolwiek?Nie dacie rady wcześniej razem zamieszkać tak żebyś mogla mieć go na oku?

gosia081145 - nie nie plamie już, nawet wrócił mi śluz bo jak plamiłam to na dwa tygodnie znikł
A ja mam takiego doła.. Mój facet poszedł sobie wczoraj o 23 na impreze z kolegami i wrocil po 6 rano nic mi nie mówiąc.. Widziałam tylko po zdjęciach kolegów.. Nie mieszkamy jeszcze razem, dopiero jak maleństwo się urodzi (wszystko już wiadomo co gdzie i jak) bo tu od siebie mam bardzo blisko na uczelnię.. Napisalam mu tylko smsa ze ma sie do mnie nie odzywac i ze nie chce go znac i chce mi sie plakac caly czas tylko..

ehh, Ci faceci ... mam nadzieje, że będzie bardziej odpowiedzialny jak się dzidzia urodzi. Nie marts się, staraj się nie denerwować ... hormony też swoje robią. Może wystarczy porozmawiac ?

reklama
Nessi super wiadomośc!:):)

Gosia - pogadaj z nim spokojnie, bez nerwów:) bedzie dobrze!

Do góry