reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
9 dni temu gin nic nie widział, dziś jest pęcherzyk i ciałko żółte tam gdzie ma być, nie ma echa serca, według Om dziś 6,1 a według usg 4,2, ja wiem ze wszystko miałam późno, jeszcze niedawno nic nie było a teraz jest, jeszcze jadę teraz na betę z krwi.

Dorota, kciuki dalej Zaciskam, będzie dobrze.
Z ta beta ciekawe.. Fakt z cora odrazu objawy a z synem od około 6tyg.
Ja swiruje ale staram się uspokajać. Nawet poprzednie ciaze i świadomość tego, że pewne boleści są naturalne nie są w stanie zabić strachu czy niepokojących myśli.
Dorota a na kiedy ty masz termin?
Emka, ja również wczoraj robiłam. Kupiłam specjalnie taki plastikowy, by zachować na pamiątkę. Wyszedł mega pozytywnie mimo, iż wieczorem. Alee to radocha..tyle czekalysmy na te krechy, ze teraz się napatrzeć nie można :-)

Aaa i ja nie mam śluzu.. Choć nie powiem sucho nie jest ale to raczej w srodku coś odczuwam..

Czytałam o tej becie ciekawe to ze większy przyrost na dziewczynkę to moze mi sie teraz córeczka trafi bo miałam duży przyrost :)
Trzymam kciuki za wizyty wasze bo cos przeczytałam ze ktoś ma :) ja mam jutro na 21 :)
Ciśnienie na sZczeacie sie uspokoiło po lekach i nawet praktyki ogarnęłam bo znajoma ma w porządku szefowa i podbije mi mam im tylko w domu przygotować jakieś pomoce cos na gazetkę itd :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tez macie tak ze strasznie sie boicie ? Ja cały czas sie boje ze cos złego sie stanie ze nie dotrzymam ciąży takie głupie myśli :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dorota super :)
Ja nie spytałam o rozmiar i nic z usg ... Hm... No nic test wyszedł w końcu beta tez przyrasta jeszcze 3 razy musze powtórzyć .

Myśle ze każda matka ktora chce dzidziusia ma ten strach w sobie, choć ja staram sie wierzyć ze bedzie dobrze ale stres jest tez wlasnie myslalam o tym dzisiaj ze to przeciez nie ma dobrego wpływu na ciaze jakby nie było :(

Ivka super ze udało
Sie zorganizować te praktyki :)

Dziewczyny a ja ani razu nie powtarzalam bety. Gin nie kazal a ja sama wiem ze nylby to dla mnie dodatkowy stres. Bedzie kazal to zrobie :-)
A strach mysle ze zawsze jest ale teraz doszlam do wniosku ze co.ma byc to bedzie:-)

Tego strachu nie idzie się pizbyc.. Nic tylko skupiać się na pizytywach, choc tak łatwo się mówi..
Nie miałam robionej bety i mieć nie będę. Tylko w 1 ciazy..by potwierdzić, że spada.. W dwóch pozostałych i tej nie :-)

reklama
Ja dziś betę zrobiłam i następna w piątek wieczorem zrobię ale właśnie ten stres jak wzrost jej będzie nijaki to zaś stres.
Dokładnie to będzie moje 4 dziecko a stres mam teraz większych niż przy 1 hi, tego dokładnie nie da się pozbyć.
Ja niby się uspokoiłam po dzisiejszej wizycie bo ta co było 9 dni temu a dziś jest kolosalna różnica na plus ale jednak trochę żal jest ze serca nie było jeszcze ale jestem dobrej myśli.
Betę mogę sprawdzić tak po 22 na necie fajnie ;-)

Do góry