reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dagi daj koniecznie znać.

Gosia fajnie że już po wizycie.
Fajny pęcherzyk:)

Ja czekam, moja Pani doktor pewnie znów się spóźni :/

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Gosia to może za kilka dni i u mnie będzie już widać pecherzyk.
Dagi dużo sił Przytulam
Za 2 tygodnie juz na spokojnie wszystko bedzie super! Trzymam kciuki!;*

f2w39jcgdz0az452.png

Dagi - trzymam mocno kciuki i bądź dobrej myśli! I daj koniecznie znać..

Dominika - to masz podobny wiek ciążowy ;) jestem tylko kilka dni "dalej". .i też nie liczyłabym że już w tym tygodniu będzie coś widać :) tak na prawdę nie jestem pewna czy za tydzień to nie za wcześnie, ale wyjścia nie mam i i tak pójdę :)

Ivi najgorsza jest ta niepewność. Wydaje mi się że musi być coś na rzeczy skoro mam za tydzień wizytę i jakbym krwawila albo plamila mam się zgłosić.

reklama
Witam sie po przerwie ale naskrobalyscie ;0
Ja u tesciowej siedze nie mam nawet jak zajrzec co u was slychac ale widze ze duzo sie dzieje ;)
Witam nowe mamusie ;)
Dagi kciuki aby wszystko bylo oki ;*
Gratulacje wizyt :*
Ja sie czuje tragicznie rano i wieczorem nieustanne mdlosci w dodatku jest mi slabo ;/wczoraj o 15 zjadlam pomarancze i do wieczora nic nawet po herbacie mnie zemdlilo ;/Co do bolacych piersi hmmm urosly a w dodatku przy dotykaniu pobolewaja. wieczorem biore lutke i powiedzcie mi w ile ona sie rozpuszcza ? Ja czuje ze mi wyplywa i zastanawiam sie ile zostaje jej wiem wiem pytanie z serii glupich ale mnie to ciekawi :)

Do góry