reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ivi ostatnia OM miałam 11.02 więc wychodziloby że początek 6 tyg cykle miałam regularne 27 dni dodam że jeśli ciąża się potwierdzi to była wpadka ha ha. Krew mi pobrali na betę więc będę wiedziała e czwartek co i jak i planuje kupić jeszcze test ciążowy żeby jaja nie znieść :)
A masz zdjecie USG? ;)

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
właśnie, robili Ci USG?

Dorota - hehehe no mnie porządek się "nie trzyma" :D ja go robię, a on ucieka przed bałaganem :D i tak się w kółko gonimy :D

Ivi ostatnia OM miałam 11.02 więc wychodziloby że początek 6 tyg cykle miałam regularne 27 dni dodam że jeśli ciąża się potwierdzi to była wpadka ha ha. Krew mi pobrali na betę więc będę wiedziała e czwartek co i jak i planuje kupić jeszcze test ciążowy żeby jaja nie znieść :)
To mialas miesiaczke 4 dni po mnie :D tylko ja cykle 29dni

f2w39jcgdz0az452.png

Gosia wczoraj brązowe plamienia a dzisiaj rano bladorozowe a teraz krew nie mocna ale widać ze to krew...

reklama
Do góry