reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Juz po wizycie ;)

Pecherzyk 5,6cm, 5tc, cialko zolte jest, za tydzien ide, bo powiedzial ze na 100% musi byc juz zarodek i serduszko, a na ta chwile wszystko jest w porzadku ;)

(Ale powiedzial tez ze 1 na 6 takich ciaz dalej sie nie rozwija...)

Wypytal o wszystko, smial sie, rozmawial, super lekarz!

Tylko zdziwil sie ze mnie te piersi przestaly bolec...

d268c8f9952350de736fdfb293f11ea0.jpg

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
No więc u mnie sprawa wygląda tak pani doktor nie zaprzeczyla ani nie potwierdziła ciąży owszem coś widziała Ale mówiła że za małe aby potwierdzić. Pobraly panie mi krew i na wizytę idę w czwartek i się wszystko okaże. Jeśli zaczelabym krwawic albo plamic to mam się zgłosić wcześniej więc przypuszczam ze coś jest na rzeczy

Dominika - który u Ciebie dzień od OM? kojarzę że wcześnie? nie martw się, ciążę na prawdę trudno potwierdzić na samym początku :) możesz np zbadać jeszcze raz betę- ona jest tylko przy ciąży, więc to niezawodny dowód że "coś jest na rzeczy" ;) albo jak ja, matka wariatka, robić testy ciążowe jeśli masz w zapasie i upewniać się że krecha ciemnieje :D

Chciałam iśc na drzemkę, ale nie daję rady zasnać.. tyle do zrobienia w domu.. :( a zaraz po dzieci trzeba jechać.. i znów do sklepu bo kapcie starszakom trzeba kupić.. aaaa ja chce już wieczór ;)

Ivi ostatnia OM miałam 11.02 więc wychodziloby że początek 6 tyg cykle miałam regularne 27 dni dodam że jeśli ciąża się potwierdzi to była wpadka ha ha. Krew mi pobrali na betę więc będę wiedziała e czwartek co i jak i planuje kupić jeszcze test ciążowy żeby jaja nie znieść :)

reklama
Do góry