reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Juz po wizycie ;)

Pecherzyk 5,6cm, 5tc, cialko zolte jest, za tydzien ide, bo powiedzial ze na 100% musi byc juz zarodek i serduszko, a na ta chwile wszystko jest w porzadku ;)

(Ale powiedzial tez ze 1 na 6 takich ciaz dalej sie nie rozwija...)

Wypytal o wszystko, smial sie, rozmawial, super lekarz!

Tylko zdziwil sie ze mnie te piersi przestaly bolec...

d268c8f9952350de736fdfb293f11ea0.jpg

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
No więc u mnie sprawa wygląda tak pani doktor nie zaprzeczyla ani nie potwierdziła ciąży owszem coś widziała Ale mówiła że za małe aby potwierdzić. Pobraly panie mi krew i na wizytę idę w czwartek i się wszystko okaże. Jeśli zaczelabym krwawic albo plamic to mam się zgłosić wcześniej więc przypuszczam ze coś jest na rzeczy

Dominika - który u Ciebie dzień od OM? kojarzę że wcześnie? nie martw się, ciążę na prawdę trudno potwierdzić na samym początku :) możesz np zbadać jeszcze raz betę- ona jest tylko przy ciąży, więc to niezawodny dowód że "coś jest na rzeczy" ;) albo jak ja, matka wariatka, robić testy ciążowe jeśli masz w zapasie i upewniać się że krecha ciemnieje :D

Chciałam iśc na drzemkę, ale nie daję rady zasnać.. tyle do zrobienia w domu.. :( a zaraz po dzieci trzeba jechać.. i znów do sklepu bo kapcie starszakom trzeba kupić.. aaaa ja chce już wieczór ;)

Ivi ostatnia OM miałam 11.02 więc wychodziloby że początek 6 tyg cykle miałam regularne 27 dni dodam że jeśli ciąża się potwierdzi to była wpadka ha ha. Krew mi pobrali na betę więc będę wiedziała e czwartek co i jak i planuje kupić jeszcze test ciążowy żeby jaja nie znieść :)

reklama
Do góry