reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Emka rozumiem o czym mówisz.. U mnie problem tkwi w tym, że nie mam z kim go zostawić dlatego wiem, że bym nie potrafiła.. A taka krótka rozlaka to jak w związku dobrze robi i później radość ogromną ze swego szczęścia. Pokorzystaj wiec bo każde z Was na tym skorzysta.
Na tej patologi to jakaś paranoja..ja się modlę bym nie musiała nic pidobnego przechodzić..

Dagi betę zrobili? To usg masz z IP? Może i późno ale ważne, że jest i nie musisz tyle czekać. Masz dupka lub lutke? Ja zalatwialam od razu od znajomych..po forum pisalam i prosiłam kogo moglam.. Uwazaj na siebie!

Joasia no nieciekawie..powiem Ci, że jak ja na wywołaniu leżałam to gez w dupie mnie miały..jak polozna przebiła dodatkowo by wody odeszly to nie dosc ze zielone to jeszcze siła młoda wypychali..wyjść nie chciała to długo jeszcze cesarke rozwazali..A ja już ledwo żywa bylam nie mówiąc o córce..

reklama
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty &&&
Mnie noga troche spuchla tuz pod kolanem i mam ja taka ciezka:-/ dzisiaj caly dzien chodzilam w rajstopach i chyba to od tego

Princesseczka całkiem możliwe slyszalam że są jakieś specjalne dla kobiet w ciąży ? Ale nigdzie nie widziałam.

Zbieram się również do spania. Mam mega zgage może rzeczywiście ten ból to refluks...

Dobranoc :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Hej! Przyjmiecie mnie do szanownego grona ? :-)))) fajnie tak poczytać wasze komentarze. Pozdrawiam wszystkie brzuchy. Ja dopiero 5 tydzien! Termin na 17/11 , jestem z dinozaurów mam 38 lat to moje drugie dziecko. Gina mam w poniedziałek 21/11. W sumie nie wiedziałam czy przyłączać sie do rozmowy bo jakoś ciagle we mnie ten strach czy to na pewno.... 3 lata sie staraliśmy ... a tu taka niespodzianka. No nic pozdrawiam Was mocno i powodzenia.

Ewa witaj :) i bez leku dołączaj, w biedzie i radości najlepiej robi BB :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wszystkie kobitki bolą piersi, mnie swędzą[emoji23] i czemu?!

f2w39jcgdz0az452.png

Nessi jak się czujesz? Tule do serca

Ewa witaj i zostań my tu wszystkie w większym lub mniejszym stresie żeby było dobrze

Btw ja chyba nie wytrzymam i umowie się jeszcze do jednego lekarza żeby porównać i zobaczyć czy coś wiecej się pojawiło na usg... dziś bolał mnie brzuch cały i dzień i plecy z tyłu bardxo ooo i jeszcze miałam bóle mięśni rąk i nóg.

Chcę się uspokoić trochę Bo wariuje, no chyba ze dalej nie będzie zarodka, wtedy to już nie wiem. Gdzieś przeczytałam ze jak jest pecherxyk zoltkowy to szybciej czy później zarodek się pojawia, no ale ee ja to z tych niewiernychco póki nie zobaczą na własne oczy nie uwierzą.

Dziewczyny trzymam kciuki na jutrzejsze badania. Od razu po piszcie

reklama
Do góry