reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Emka-jeddnostki na wyniku zgadzają się z tymi w normach .

Ivi- oczywiście 100% pewności mieć nie mogę ale po obserwacji śluzu i prawdę wszystkim ja mam bolesne jajeczkowania. Po prostu odczuwam kłucie w podbrzuszu. Wtedy prawie tydzień wcześniej zadnych przytulanek nie było i później kilka dni też nie bo sie pochowarowałam i z gorączką chodzilam.
Na razie postaram się nie schizować. Przede wszystkim powtórzę ją jutro i zobaczę czy coś przybyło.

reklama
Mama czwórki jutro czy lepiej za dwa dni?

Dorota na wzdęcia i ogólnie kłopoty z trawieniem najlepiej działa pół łyżeczki mielonego kminku popite ciepła woda:) to taki kop dla żołądka ze od razu zaczyna normalnie działać:)
Co do nospy sie nie wypowiem, nie wiem

Princeska - pamiętaj, ze w ciąży jednak zapotrzebowanie na jedzenie jest większe i jeśli jedzenie co 3 godziny Ci nie wystarcza to może warto jeść mniej ale np co godz?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Polis tak samo było u mnie. Do głowy mi nie przyszło poronienie, póki sie rzeczywistoście nie wydarzyło. Lekiem na to była dopiero ciąża z Zu. Też co chwile sprawdzałam piersi i bałam się każdego ukłucia w dole. Teraz jest troszkę inaczej. Wiadome, że boje sie każdej wizyty w wc czy uczucia wilgoci w majtkach, ale od początku podchodzę z dystansem, ale tylko dlatego, że mam już Zu i mam nadzieję, że w razie "w" (odpukać) nie będę rozpoczać miesiącami jak po po pierwszej stracie. Wtedy dwa tygodnie leżałam jak kłoda.

Dziewczyny dzięki za odpowiedzi, to chyba przez ciśnienie, zmierzyłam sobie i strasznie niskie. Poszperalam troszkę w Internecie i mogłoby się zgadzać ze to przez to.
Co do wizyty, jutro idę, nie mam szans jej przyspieszyc.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Ja tak mialam w 1 ciaży rownie dobrze moze to byc refluks przełyku i czymbwusza ciaza i wieksze dziecko tym bardziej bolalo

Polis witaj:-) na pewno sie uda!:-))

Ja bylam dzisiaj na zakupkach. Kupilam koszyk, palme, serwerke do koszyka. Bieznik z motywem wielkanocnym. Mam jeszcze zamiar kupic wierzbe i jaja do powieszenia.
Dzisiaj przejrzalam sie w jakims lustrze sklepowym i przestraszylam sie swojej bladosci cery. Pozniej maz mnie opierdzielil ze blada jestem i ze mam duzo jesc bo w szpiatu wyladuje ale nie zamierzam sie objadac dopoki nie poczuje glodu albo nie mina 3h od poprzedniego posilku.
A i kupilam sukienke na chrzciny na ktore idziemy w swieta. Czerwona rozkloszowana tylko jest trochw krotka ale to nic wieksza nie urosne:-D
Kochana ja 3 tyg temu kupilam kiece na wesele i niestety zaraz jade szukac innej bo w tej już mi ciasno

Papciarkowa nawet mnie nie strasz. 21 maja mamy wesele i planuje iść minimum w rozmiarze 36 jak sie uda to 34. Chciałam też w sierpniu się wylaszczyć ale o ile Bóg da to pewnie będzie trzeba kupić coś na jednorazowy wypad pewnie 38 lub 40.

Dzieki dziewczyny , mam nadzieje ze jak przekroczymy magiczne 12 tygodni i na pierwszym usg bedzie wszystko ok to bede mogla weszcie zaczac sie cieszyc

Papciarkowa nawet mnie nie strasz. 21 maja mamy wesele i planuje iść minimum w rozmiarze 36 jak sie uda to 34. Chciałam też w sierpniu się wylaszczyć ale o ile Bóg da to pewnie będzie trzeba kupić coś na jednorazowy wypad pewnie 38 lub 40.
Niechce ci dobijac ale chcesz zobaczyc moj.brzuch w 8tc ja sie boje ze jak dzisiah cos kupie to.do 1kwietnia znowu mnie wywali echh juz sama nie wiem.co.mam zrobic z ta kiecka

Załączniki

• 2016-03-15_11.49.20.jpg
    2016-03-15_11.49.20.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Hejo kobietki ja nie dawno z pracy wróciłam i kończę wcinac klopsy w sosie pieczarkowym a zaraz biorę się za żurek ;) dzwoniłam żeby się umówić na wizytę i dopiero mam na 31.03 :/ jakoś mało czuje tą ciążę

Do góry