reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Polis witaj:-) na pewno sie uda!:-))

Ja bylam dzisiaj na zakupkach. Kupilam koszyk, palme, serwerke do koszyka. Bieznik z motywem wielkanocnym. Mam jeszcze zamiar kupic wierzbe i jaja do powieszenia.
Dzisiaj przejrzalam sie w jakims lustrze sklepowym i przestraszylam sie swojej bladosci cery. Pozniej maz mnie opierdzielil ze blada jestem i ze mam duzo jesc bo w szpiatu wyladuje ale nie zamierzam sie objadac dopoki nie poczuje glodu albo nie mina 3h od poprzedniego posilku.
A i kupilam sukienke na chrzciny na ktore idziemy w swieta. Czerwona rozkloszowana tylko jest trochw krotka ale to nic wieksza nie urosne:-D

reklama
Kurcze dziewczyny te przeklęte bety tyłku nas stresuja wrrrr.
Mama czwórki nie pomogę, 3 mam kciuki, może idź wcześniej na Wizytę

Boli mnie a raczej kuje zaraz pod zebrani, żołądek? Mogę nospe na to?

Ivi nie rób bety ja cię proszę.
Ivi kochana ile Ty masz wiedzy, zgłoszę się do Ciebie jak będzie mnie rozkładać choć mam nadzieję że nie prędkość to będzie, ale wtedy przypomnisz mi te mikstury itp ok?

Milagros dobrze ze jutro masz wizytę.

Heheh spoko, po prostu w każdej ciąży sporo razy byłam przeziębiona :) i musiałam znaleźć na to sposoby ;)ja chce juz przyszła środę!!! Chce juz usg!!

Princeseczka - tak bardzo boisz sie przytyć czy o co chodzi?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja mam pytanie do mam po stracie. Jak sobie dziewczyny radzicie ze lekiem w tej ciazy? Ja jestem spanikowana ze znowu sie zle skonczy. Co chwile sprawdzam piersi czy bola i za kazdym razem gdy tylko objawy troche slabna wstrzymuje oddech.Oczywiscie przy kazdej wizycie w wc sprawdzam czy nie ma krwii. Wiem ze to nie tak powinno byc ale nie moge sobie z tym poradzic. O ciazy nikomu nie mowimy bo strach odebral nam cala radosc.

Ivi nie ukrywam ze przytycia tez sie boje tymbardziej ze moje bmi wskazuje na lekka nadwage ale nie chce tez.rozpychac zoladka wtedy kiedy nie czuje glodu bo po co?

Polis kocgana wydaje mi ze nie trzeba straty aby sie bac...ja tez przy kazdej wizycie sprawdzam czy nie ma krwi. Na kazdy bol podbrzusza podobny do @ robi mi sie cieplo itp.

Co do infekcji to ja sie z kaszlem mecze juz 4 tydzien, pije tylko herbatke z miodem i cytryna i czekam az przejdzie.
A co do bety to ja wam zazdoszcze ze macie taka mozliwosc, sama bym zrobila gdybym mogla, przynajmniej cos by bylo wiadomo a tak to musze czekac az do 12 tc na piewsze USG.

Polis witaj, lek jest z nami mamami od poczęcia przez całe życie dziecka, a tak serio to każda z nas ma takie leki, musimy to przetrwać.

Ivi myślisz że na żołądek nospa będzie git?
A co na wzdęcia w ciąży? Bo kapustę będę jadła a później zdycham wrrrr.

Ja jestem zdania że w ciąży można bardziej pozwolić sobie na szaleństwo jedzeniowe ;-)

reklama
Kurcze ja w pierwszej ciazy to chodzilam z glowa w chmurach i o niczym takim nie myslalam. To byl dla mnie naprawde super okres te pierwsze tygodnie, pelne radosci i beztroski a teraz to tylko strach.

Do góry