reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam dziewczyny
I ja bardzo niesmialo do was dolaczam. Mam 32 lata i jestem juz mama 5 letniej Lenki. Dwa miesiace temu poronilam ciaze w 5/6 tygodniu. Po jednym cyklu znow sie udalo i mam nadzieje ze tym razem bedzie ok i dotrwam do konca. Mieszkam od 9 lat w Uk ale w czerwcu wracamy na stale do Polski.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowa mamę :-)

Dziewczyny słuchajcie, czy któraś z Was ma duszności Ale takie ze aż boli Was w klatce piersiowej jakby ktoś Was scisnal?

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Mama czwórki co do bety nie pomogę jestem totalnym laikiem w tej kwestii

Mama czwórki jaka masz jednostkę bety ? A i sprAwdz przyrost to najważniejsze

Polis witaj :)

Mila ja miałam w ciazy ale nie az takie zgłoś to koniecznie lekarzowi albo nawet umów sie wczesniej na wizytę

Witam nowa mamę :-)

Dziewczyny słuchajcie, czy któraś z Was ma duszności Ale takie ze aż boli Was w klatce piersiowej jakby ktoś Was scisnal?

Ja mam takie ściskanie w klatce przy wdechu. Podobnie miałam jakiś czas temu przy zapaleniu oskrzeli.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Milagros ja kilka dni temu mialam taki bol w klatce jak wypilam puszke coli. Dziwne to bylo, troche jak pieczenie a troche jak bol. Nie wiem czy to zgaga bo w pierwszej ciazy nie mialam wiec uczucie dla mnie obce.

Dziewczyny dzięki za odpowiedzi, to chyba przez ciśnienie, zmierzyłam sobie i strasznie niskie. Poszperalam troszkę w Internecie i mogłoby się zgadzać ze to przez to.
Co do wizyty, jutro idę, nie mam szans jej przyspieszyc.

reklama
Witamy nowa mamę :) napisz coś o sobie jeszcze! No i gratulacje:):)):

Mama czwórki przewrotnie zapytam - skąd pewność ze dokładnie wtedy doszło do zapłodnienia ;) bo teoretycznie to mogło nastąpić nawet kilka dni pózniej;) bo chyba ze miałaś monitorowany cykl i dokładnie znasz datę owu ;)
Jeśli wynik bety Cię niepokoi to faktycznie warto sprawdzić za dwie doby jej przyrost..

Dziewczyny skutecznie mnie zniechęcacie do powtórzenia bety. Zostanę przy mojej 84 sprzed prawie dwóch tygodni, bo znajac siebie schizowalabym tak samo jak wy :):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry