reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Jak was czytam zwłaszcza wielodzietne to myślę sobie ze ja to chyba jakaś wyrodna jestem, duzo leżę, mniej atrakcji dla dzieci bo mama musi odpoczywać itp, poszłabym z nimi wszystkimi na spacer po szkole ( i chyba tak zrobię) ale się no ten krwiak, bo też zazwyczaj miałam plamienia i trudności w poprzedniej ciazach, teraz jest ok, ale wiecie przez ten krwiak boję się że zacznę plamic, stres i po co mi to.
Podziwiam Ivi i mama czwórki że takie aktywne jesteście.

Netta super ze postępy w odstawianiu są.

Mama czwórki brawo dla syna za postępy i dla Ciebie.
Moja najstarsza córka od września do 1 klasy ale na szczęście ona radzisz sobie bez mojej pomocy bardzo dobrze, ma same 5 ;-)
Syn teraz jest w zerówce od września jeszcze raz do zerówki więc do 1 klasy od września 2017 on też jest takie ze bez mojej pomocy mu się nie obejdzie.

reklama
Ledwo żyje.. Noc Tragedia..syn nie mógł usnac do 5.. Niedawno wstalismy..zaś tak mi niedobrze, ze się podnieść nie mogę..

Joasia zdrowka! A ten syrop dla kobiet w ciąży pilas?

Karola w ciazy z cora Mialam dużą torbiel, plamilam wtedy i gin dal mi luteine i kazał lezec. Pow.ze nie powinnam się martwić i faktycznie wszystko się uspokoilo. Z tym, ze na prawde dużo leżałam początkowo.a później cora i tak wyjść na świat nie chciała. Bądź dobrej myśli.

Samotna do giną raz dwa, nie ma co zwlekać.

Dagi nie. Ja mówię ogólnikowo, na podstawie np.forum ang.na którym byłam w poprzedniej i obecnej ciazy, sąsiadki która urodziła tak jak ja, koleżanki z sierpniowek etc. W to siebie nie mieszam, bo jak pisalam u mnie to inna sytuacja.
A lekarze są jacy są, to prawda. Z tym, ze juz dawno się nauczyłam, ze im trzeba pow.co się chce a nie liczyć na cud. Takie coś typu paracetamol to racja i tez je przerabialam ale chyba z 8 lat temu i faktycznie nie było kolorowo..
Jak się czujesz? Jeśli chodzi o scany, to polecam Ci chodzić na tutejsze prywatne, nie do Pl giną. Z Dexterem latalam jak szalona mimo, iż Mialam częste scany w szpitalu..Tylko one medyczne były. Ja chodzilam na HD. Na gruponie super promocje są, za np 50f Mialam 15 min scanu 4d w HD pkyta zdjęcia.. I podejście świetne, bo na klientach im wiadomo zależy.

Dorota..w tym roku aplikuje synowi o przedszkole i córce do następnej szkoły..juz w zeszlym roju była na dniach otwartych..ciężki wybór!

No nic to ... kochane życzę Wam zdrowych i spokojnych ciąż ..
U mnie nikłe sznase na pozytywne rozwiązanie.
7 tydzień brak zarodka ...ginekolog podejrzewa odwarstwienie pęcherzyka ciążowego ponieważ się zmniejsza, i obumierającą ciąże. Mam zrobić jutro bete i czekać 1 tydzień, jeśli nadal nie będzie zarodka to wywoła mi okres by mnie w szpitalu nie łyżeczkowali.
Plamienie jednak było u mnie złym objawem. Trudno ... stało się ... nie przeskoczę już tego.

Pozdrawiam Was serdecznie ... muszę trochę odpocząć od forum ... dojść do siebie psychicznie ...
Dziękuję za wszystko.

Trzymam za Was kciuki.

Nessi tak mi przykro.. Z jednej strony bardzo bym chciała pocieszyć, wiem ze zdarzają się cuda i po tyg.wszystko jest.. Ale.. No kurde.. Tez nie można generalizowac ale u mnie było zatrzymanie i plamien nie było etc wiec pomyślałam pozytywniej.
A ta betę to przyrostowo nie sprawdza? U mhie tez to było podstawa..

Odpocznij.. Ale pamiętaj, że czasem dobrze jak ktoś może wesprzeć..Nie mowie o tym wątku ale o innych znajomych czy osobach, które przechodziły coś pidobnego. Tule Cie mocno, bo nie wiele w tej sytuacji może pomóc..

Joasia a lekarz??

Nessi bardzo mi przykro... ten tydzień będzie chyba najdłuższym... wiem,że człowiekowi już wtedy ciężko wierzyć że będzie dobrze.

Trzymam za Ciebie kciuki. I gorąco ściskam :*

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Nessi tulę mocno... Mam nadzieje ze za tydzień zobaczysz jednak ze wszystko ok.. Trzymam kciuki ..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry