reklama
aob66
Moderatorka
Ja mówię dobranoc
Jak moglas nie poczekac?!?!?
Lilith dobrze, ze w koncu zdiagnozowali :-) teraz bedzie tylko lepiej :-)
Nessi &&& kochana :-*
Ivi ka mniej dzis zrobilam, ale tez padam :-\ i mam 1 dziecko?! =-O przy dwojce chyba zgine :-)
Ide aaaa dobrej nocki :-*
Ivi, ja leze pid kołdra w szlafroku na sobie mam dres a obok Termofor.. Bardzo pomaga, mam od ciazy z synkiem..noce najgorsze..tak się poce a tylko trochę odkryje albo do kibelka biegnę to dreszcze..heszcze śpię nago..
Netta no widzisz..ale pidziwiam go..mnie często się zapalenie przytrafialo i mimo wysokiego progu bólu bardzo cierpialam..i od razu antybiotyk bo i goraczka jak u syna..ze ja durna nie zajarzylam, ze to ala to nie siusiak a pecherz..
Szybciutko Wam się udało :-)
Bole głowy Mialam na początku ciąży, teraz na szczęście nie.
Jeszcze 5 minut i wstaje wstawić zarcie, calippo w drodze na deser!
Netta no widzisz..ale pidziwiam go..mnie często się zapalenie przytrafialo i mimo wysokiego progu bólu bardzo cierpialam..i od razu antybiotyk bo i goraczka jak u syna..ze ja durna nie zajarzylam, ze to ala to nie siusiak a pecherz..
Szybciutko Wam się udało :-)
Bole głowy Mialam na początku ciąży, teraz na szczęście nie.
Jeszcze 5 minut i wstaje wstawić zarcie, calippo w drodze na deser!
Priinceseczka
Fanka BB :)
Ide i ja spac dziewczyny. Dzisiaj nie zrobilam popoludniowej drzemki i teraz zasypiam:-/ mezus bedzie zaskoczony ze nie poczekalam na jego powrot z pracy.
A jutro planuje kechac na targ po palme i koszyk wielkanocny.
Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty :-*
A jutro planuje kechac na targ po palme i koszyk wielkanocny.
Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty :-*
ivi
uzależniona;) // I.2010
Gaga te bóle,uczucie rozciągania, ucisku, spięcia itd to norma, o ile w ciąży cokolwiek można uznać za normę jedyne co na prawdę może wskazywać ze dzieje sie coś złego to żywoczerwona krew i cholernie silne bóle. A wszystkie inne objawy, zgodnie z definicja mojej gin, mieszczą sie w tej szeroko pojętej "normie"
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ivi dokładnie. Choć czasem jak mocniej zaboli to nasz zdrowy rozsądek się gubi.
W koncu zjadlam..juz mi mega zle było z głodu chyba choć go nie odczuwalam.
Zaraz calippo!
Juz w wyrku, film oglądam. Nie umiem się położyć od tak spać..zawsze film a jak czasu nie ma to fakty.
W koncu zjadlam..juz mi mega zle było z głodu chyba choć go nie odczuwalam.
Zaraz calippo!
Juz w wyrku, film oglądam. Nie umiem się położyć od tak spać..zawsze film a jak czasu nie ma to fakty.
reklama
Dagi89
Fanka BB :)
Papciorkowa wydaje mi sie ze zle mnie zrozumialas. Chodzilo mi o podejscie angielskiej sluzby zdrowie nie moje. Sama mam siostre ktora poronila 2 razy i pochowala 7 tyg coreczke wiec w zyciu bym nie napisala ze albo ciaze sie doniesie albo nie...
Lilith widocznie w regionie w ktorym Ty mieszkasz masz super lekarzy bo u nas nie dosc ze czekaja to na wszystko najlepszy jest paracetamol - wydaje mi sie ze przerasta ich liczba ludzi...
Lilith widocznie w regionie w ktorym Ty mieszkasz masz super lekarzy bo u nas nie dosc ze czekaja to na wszystko najlepszy jest paracetamol - wydaje mi sie ze przerasta ich liczba ludzi...