reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Siusiak cierpiał dodatkowo bo ponoć jednak musiał się uderzyć, Widac siniaczki..A biedak tez bal się sikac i co chciał to napinal i bardziej sinial. Wszyscy skupili się na samym siusiaku a nie dodatkach..

Gorzej, ze dalej pic mleka nie chce.. O 20 dostawal 120ml na noc, to jedyne mleko jakie udawało mi się mu dać a teraz nie.. Czyli ostatni posiłek miał o.. 7.. Banana..

reklama
Aaaa... przypomniałam sobie, że w poprzedniej ciąży jak teściowa usłyszała o naszych zakazach to do mnie wypaliła z hasłem "że są inne sposoby". I jak to tak, że jestesmy dopiero po ślubie (grubo ponad 3 lata) i takie coś... Jaka zatroskana mamusia. No sorry, nie samym sexem żyje człowiek.

Leze..ale luksus.. Nie wiem jak wstanę haha
Moja się wyleguje w wannie, czekam na męża i wstawiam zarcie..dzis tylko o bulce.. I już calippo se zazyczylam.

Joasia no niezła ta Tesciowa hihi, mojs się długo o ciąży nie dowie i na szczęście rzadko ja na skypie widuje..

Joasia - u nas w poprzedniej ciąży był zakaz, ale to była ciąża leżąca, teraz póki co się nie ograniczamy. Najlepiej swojego lekarza pytaj :-)

Lilith najważniejsze że w końcu wiedzą co mu dolega, teraz powinno być już tylko lepiej.

Joasia hahaha niezla masz tesciowa:-)
Ja jak czasem opowiadam swojej ze ktos sie staral o bobasa x lat to z duma odpowiada ze za jej czasow to ludzie mysleli jak robic zeby nie zrobic. Wkurza mnie to strasznie...tymbardziej ze wiem ze jej bratowa miala problem ale sie udalo. Natomiast tescia brat po slubie i dzieci nie maja takze chyba nie do konca bylo to takie hop siup

Padłam ze zmęczenia.jest mi tak potwornie zimno ze siedzę pod grubym kocem a i tak mna telepie :(
Dorota- dzis zajęcia młodego,potem spacer, potem sąsiedzi przyszli z dziećmi i inhalacje sie przeciągnęły... Nawet nie sądziłam jak mnie to wykończyło

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mania mnie glowa bardzo bolala tak do 5tc...jeszcze zanim wiedziala ze to ciaza to lykalam leki przeciwbolowe bo zawsze przed moesiaczka tak mnie bolala, a ze dodatkowo bolal brzuch to bylam wrecz przekonana ze to wina zblizajacego sie okresu...pozniej mialam okropne wyrzuty sumienia

reklama
Do góry