reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Em ka, zdaje sobie z tego sprawę. Ale przed ciąża byłam aktywna i teraz ciężko mi cały czas kogoś prosić o pomoc. Tym bardziej ze nie mam bezpośredniego połączenia z miastem A malo która z moich znajomych ma prawo jazdy czy swoje auto. Robię i tak 1/5tego Co przed ciąża.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Gaga - tak, ciążę liczy się od pierwszego dnia Ostatniej Miesiączki (stąd skrót OM), by dla wygody ujednolicać szacowany wiek ciąży :) i żadne wyliczenia z USG nie są tka ważne niż data OM, chyba, że ciąża jest po poronieniu lub bez okresu i wtedy lekarz zapisuje nawet na karcie ciąży, żę wiek ciąży liczony wg USG a nie wg OM :)

Nessi - jak u Ciebie?

my dopiero dzieciaki będziemy kładli... padnięta jestem :(

Nie stresuj się... , bo jeśli kolor tego czegoś się nie zmienia, to raczej nie powinno byc powodu do niepokoju. a plamić można dłuuuugo.. (znam z autopsji... )

Jezuuu ale mnie zemdliło w drodze do sklepu efekt taki że zostawiłam pamiatke w krzakach masakra jakas dobrze ze juz ciemno bylo i nikt nie szedl

Nessi bedzie dobrze trzymam kciuki

reklama
Dopiero wrocilusmy..jednak szpital ale pitem napisze.. Kapania malego i położenie, pitem obiad i jak starczy sił to będę..padam..kolejny taki dzień, za to z synkiem lepuej!!

Nessi, wiem ze można trochę poplamiac i to nawet cały pierwszy trym. Na którą jutro gin? Będę trzymać kciuki!

Ja miałam polpasca w ciazy z synem. Ale to był hmm 18tc. Na brzuchu po prawej stronie..ból ogromny.. Juz mi lekarka zapowiedziała, że mogę mieć powtórkę. Synek zdrowy. Leki niekolidujace z ciążą, duzo się też naczytalam wtedy. Ale.. To już był II trymestr.. Co do chwili obecnej ciężko się wypowiedzieć..

Do góry