reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Gosia - ojej, serio wcześnie ta kreska :-)

Samotna mi niedobrze jak czuje papierosy i bez ciąży :p

Netta chyba bym wolała, żeby lekarz pozwolił mi karmić....
To Ty też będziesz miała 2 maluszki do ogarnięcia jednocześnie :-)

Dorota w ciągu dnia już dawno nie karmie. On najbardziej do spania tego cyca chce a w ciągu dnia nie śpi (tzn śpi ale w samochodzie jak jeździmy, w domu rzadko)

reklama
Witam nowa mamusie :-)

Wstałam dziś taka głodna ze aż mi niedobrze było :(

Co do papierosów ja paliłam przed ciąża, teraz nie. Miałam odruch wymiotny po papierosach.

Samotnaja, pracujesz na nocki? Nikt Ci nie powiedział że to ryzykowne?

Lilith czekam na wieści ja po lekarzu z maluchem :)

Kciuki za wizyty i za badania bety :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Lilith mam tu tylko jedna koleżanke, w Częstochowie też jedną ale jak wiadomo każdy ma swoje życie i nie zawsze może pomóc. Ta w Częstochowie ma 45 lat, była niania moich 2 dziecko jak ja 3 lata temu pracowałam, kontakt mamy koleżenski dobrze dziś.
M pracuje w Częstochowie i koleżanka ostatnio zaproponowała że jak już super leżeć będę musiała to ona obiadu może nam gotować, ja wolę aby ona ugotowala niż m bo on to ma do tego dwie lewe ręce, no ale co póki co sama ogarniam.
No porodu już się boję w sensie ze m będzie ze mną i co Z 3 dzieci, ale zorganizuje to jakoś, jeszcze dużo czasu ;-)
Fajnie ze m może się Zwolnić i pomoc.

Hej laski ;) Niestety nie jestem w stanie ogarnąć wszystkiego co pisałyście i o czym ;( Od piątku do poniedziałku w pracy po 11h. Wczoraj tysiąc spraw do załatwienia, dziś znów w pracy, a jutro kolejne sprawy (w tym składam wypowiedzenie w pracy, bo zmieniam :p) Więc mam nadzieję, że w piątek odpocznę, bo od niedzieli ziewam non stop i nie mogę się opanować. Poza tym jakoś nie mam apetytu, udzieliło mi się od Was :) tzn. nie to, że mnie odrzuca od czegoś, po prostu nie czuję się w ogóle głodna.

Witam nowe mamy :) gratuluję i powodzenia :)

A zapomniałabym, umówiłam się na USG na 25.03, jak myślicie, nie za wcześnie? Ostatnią miesiączkę miałam 12.02, niestety cykle nieregularne. Ostatni miał 28 dni, a wcześniej po 34. Także licząc 28 dni 11.02 powinnam mieć okres. A oczywiście chciałabym już coś zobaczyć.

Dorota no to faktycznie nie tak sporo a czasem z opisów tak wnioskowalam. No i Ty masz trojeczke taka ja tylko Dexterka bo Judi dużą i sama zostaje. Z mama jak? Ja jeszcze nikomu nie mówiłam, czekam do końca trym chyba. Ciekawe czy się naslucham, bo moja matka z tych wiecznie niezadowolonych mimo, iż wnuków nie widuje..

Chwale się! Chwale!
Właśnie mi dzwonili, wczesny scan na piątek, zrobią dowcipne. Ale sie ciesze, w życiu się nie spodziewałam. Myslalam kolo 8 a oni aż tak zaszaleli juuupi!! Na 13. I teraz tak.. To będzie dopiero 6t 4d.. Sprzęt mają super.. Ale myśląc zdroworozsadkowo na serducho się nie nastawiać?
To będzie 46dc na 26 hmm

Paulina a który to tc? Wiesz może kiedy miałaś owulje? U mnie stałe cykle, nie wiem jak się to wyznacza przy nieregularnych kurcze..

Ostatnia edycja:
LILITH super, właściwie to już będzie 7 tydzień, ja bym się chyba nastawiała, choć wiadomo lepiej nie i pozytywnie się rozczarować :) trzymam kciuki.

Dorota no to faktycznie nie tak sporo a czasem z opisów tak wnioskowalam. No i Ty masz trojeczke taka ja tylko Dexterka bo Judi dużą i sama zostaje. Z mama jak? Ja jeszcze nikomu nie mówiłam, czekam do końca trym chyba. Ciekawe czy się naslucham, bo moja matka z tych wiecznie niezadowolonych mimo, iż wnuków nie widuje..

Chwale się! Chwale!
Właśnie mi dzwonili, wczesny scan na piątek, zrobią dowcipne. Ale sie ciesze, w życiu się nie spodziewałam. Myslalam kolo 8 a oni aż tak zaszaleli juuupi!! Na 13. I teraz tak.. To będzie dopiero 6t 4d.. Sprzęt mają super.. Ale myśląc zdroworozsadkowo na serducho się nie nastawiać?
To będzie 46dc na 26 hmm

Paulina a który to tc? Wiesz może kiedy miałaś owulje? U mnie stałe cykle, nie wiem jak się to wyznacza przy nieregularnych kurcze..
Również idę w piątek, na 14.30 u mnie będzie 6t3d, teoretycznie już może być widać serduszko, ale nie musi :) więc bez paniki :)

Również idę w piątek, na 14.30 u mnie będzie 6t3d, teoretycznie już może być widać serduszko, ale nie musi :) więc bez paniki :)

Tez ide w piatek! Na 13:10 ;) to bedzie u mnie 5tc5d ;) zobacze czy wszystko z pecherzykiem w porzadku i czy widac cialko zolte juz :D

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Milagros no właśnie chyba się nie będę nastawiać. Ważne bym zobaczyła, że jest zarodek i tam gdzie ma być.
Osobiście poszlabym później by mieć już pewność ale nie będę wydziwiac i marudzic..powinnam się cieszyć, że tak szybko zapisali bo wczoraj poprosiłam.
Moja 13 to wasza 14 wiec w zasadzie razem wizytujemy.
Ty masz 28 dniowe cykle? Ja 26.. Jeszcze w szku jestem. Idę zaraz zbierać synka do lekarza..

Gosia doczytalam, że Ty też. Super!

Do góry