reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Laski ja bylam 6t3 dz ciaza 3 dni mlodsza i serducho biło aż milo

Od rana klechce kwiaty z bibuly do palmy mlodej do przedszkola juz k... dostaje

reklama
Milagros no właśnie chyba się nie będę nastawiać. Ważne bym zobaczyła, że jest zarodek i tam gdzie ma być.
Osobiście poszlabym później by mieć już pewność ale nie będę wydziwiac i marudzic..powinnam się cieszyć, że tak szybko zapisali bo wczoraj poprosiłam.
Moja 13 to wasza 14 wiec w zasadzie razem wizytujemy.
Ty masz 28 dniowe cykle? Ja 26.. Jeszcze w szku jestem. Idę zaraz zbierać synka do lekarza..

Gosia doczytalam, że Ty też. Super!
Tak, cykle mam 28dniowe :-) owulacja mi wypadala na 16.02 :-)

Papciarkowa to jest nadzieja ze może zobaczę serduszko, chyba jednak wolę się nie nastawiac :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

LILITH niestety nie śledzę cyklu, postanowiłam z mężem przytulać się co 2-3dni i tak wyszło. Wg kalkulatora internetowego będzie 6t0d więc chyba nie mam na co liczyć.

Palula, może nie być jeszcze nic widać, ale każda ciąża inna, ale bądź spokojna ważne żeby widać było pecherzyk :-)

Milagros super optymizm widać od Ciebie bije ;-)

Lilith no nie marudz ;-)

Wszystkim życzę serduszek ;-)

Od kilkudziesięciu dni nos na samym czubku mnie bolał, dziś też na tym czubku cały czerwony, chyba taki podskórny pryszcz, boli, dotknąć się nie mogę a wyglądam jakby mnie kto pobił ;-)

15 minut na spacerze,myślałam że jestem ciepłej słoneczko świeci ale wieje, teraz lecze się cola hi, zupę muszę wstawić, Lili śpi a mnie niedobrze hi

ze spaceru nici:) dzieciarnia tak cudnie bawiła się w pokojach, że moglam spokojnie zacząć ogarniać kolejny kąt domu.. własnie pożarli (bo "zjedli" to zbyt łagodne określenie) pół wielkiej chałki z dżemem wiśniowym.. najmłodsza śpi, starszaki grają a ja czekam na kuriera..
Lilith - super z tą wizytą :)

Ja bym przy hormonami nje karmiła no zreszta jak pisałam wtedy przestałam a skoro ciaza podtrzymywana nawet profilaktycznie go takie sprzeczne dla mnie kp i podtrzymywanie . Choć nie ukrywam brakuje mi tego ze synuś sie przytulał do mnie no ale sa sprawy wazne i ważniejsze . Poczytaj dobrze i tej luteinę czy to nie szkodzi dziecku ?

A co do fajek musze Wam sie przyznać ze wróciłam niedawno do tego nałogu i na początku tak mnie ciągnęło do fajek ze szok- pocieszałam sie tum ze w poprzednich ciążach odrzucało mnie pózniej w sensie wiedziałam o późniejszej ciazy i na szczęście teraz tez mnie odrzuciło , choć nie paliłam dużo bo moze 1 na 2 dni ale zawsze.

Dorota no to super masz z ta koleżanka ! W

Za wczesnie dodał mi sie post Dorota w ogole niezłe ze mała daje ci poleżeć mój to co chwila mnie gdzieś ciągnie ...

Netta to tez masz super przyjaciółkę :)

Ja mam w piątek ale 25 sie pojawić sprawdzi czu wszystko ok:) a nje moze byc inaczej :)

U mnie wg usg tez było 6t3d:)

My tez juz po spacerku piękna pogoda alw chłodno choć osobiście wole zeby było wlasnie tak:) młody walczy mam nadzieje ze zaśnie na dluuuugo i wtedy zasnę i ja:)

reklama
Witam nowa mamusie :-)

Wstałam dziś taka głodna ze aż mi niedobrze było :(

Co do papierosów ja paliłam przed ciąża, teraz nie. Miałam odruch wymiotny po papierosach.

Samotnaja, pracujesz na nocki? Nikt Ci nie powiedział że to ryzykowne?

Lilith czekam na wieści ja po lekarzu z maluchem :)

Kciuki za wizyty i za badania bety :)

Tak pracuje na noce, mam kilka w miesiącu.
W ogóle pracuje po 12 h i myślę jak to rozwiązać. Nie chce iść na zwolnienie.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry