reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith super Ci sie udalo z ta wizytna, ja na poprzedniej wizycie to tylko bylam potwierdzic zebym mogla powiedziec w pracy i za wiele widac nie bylo. Jak zadzwonilam do poloznej to powiedziala mi ze oni maja takie procedury i dopiero pierwsze usg robia (jesli oczywiscie tylko chce) miedzy 11 a 14 tygodniem ciazy ;/ i dlatego dopiero 26 kwietnia mam :(
Gratuluje nowym brzuchatka :) trzymam kciuki za wszystkie serduszka i wizyty :*

Ja caly czas pracuje, mysle ze bede pracowac tak dlugo jak tylko dam rade ;) na razie czuje sie bardzo dobrze :)

reklama
Emka dokładnie masz rację z tą luteina ze podtrzymywanie i KP, ja już nie karmie, choć nie powiem że dobrze mi z tym ale tak jak mówisz są rzeczy ważne i ważniejsze.
No ja się zastanawiam czym abym moje dzieci nie zostana z była niania jak ja rodzić będę nawet gdybym musiała jej zapłacić.
No Lili daje mi polezec lub posiedzieć, ale ja też dużo na podłodze leżę i ona bawi się koło mnie, a jak już starsi są w domu to z nimi się bawi.
To szybko masz wizytę ;-), fajnie ;-)
Ja chyba przesune swoją bo luteiny mi braknie do wizyty na mam dopiero 5 kwietnia a luteina do 3 mi starczy :-(

Ktoś pytał jak z mamą a nijak nie odzywał się już prawie 4 tyg :-(

Zupa się gotuje ;-)

Samotnaja jak powiesz o ciazy to pracodawca nie kozę Cie pisać na nocki i na pewno sa jakies jeszcze przywileje oczywiście zgodnie z prawem.

Dagi cudownie ze sie dobrze czujesz :) ja dzis tez nie narzekam :)

Dorota a gdybys ty zadzwoniła
So niej?
Wiesz lekarz kazał mi bo sam sie przejął tymi krakami.

No niedługi bo dookoła osiedla czyli dwa bloki ale dzieki temu mały dłużej spi raz ze dotleniony a dwa na nóżkach przechodzi wiex wymęczony i mogę wtedy dłużej poleżeć :) maz kupił jakies pierogi wiex z obiadem spokoj :)

Za wczesnie dodał mi sie post Dorota w ogole niezłe ze mała daje ci poleżeć mój to co chwila mnie gdzieś ciągnie ...

Netta to tez masz super przyjaciółkę :)

Ja mam w piątek ale 25 sie pojawić sprawdzi czu wszystko ok:) a nje moze byc inaczej :)

U mnie wg usg tez było 6t3d:)

My tez juz po spacerku piękna pogoda alw chłodno choć osobiście wole zeby było wlasnie tak:) młody walczy mam nadzieje ze zaśnie na dluuuugo i wtedy zasnę i ja:)
To mamy w tym samym dniu :) Będę trzymała kciuki, żeby wszystko było ok.

Wiem, że na ruchy to zdecydowanie za wcześnie ale czuję takie jakby bąbelki latające po brzuchu. Nie powiem, bardzo przyjemne uczucie :D

Emka az tak dziwnie czasami jak wiekszosc ma jakies mdłości, odrzuca je od czegos z calego serca wspolczuje ale z drugiej strony ciezko uwierzyc ze jestem w ciazy hehe tym bardziej ze udalo sie w pierwszym cyklu :)

Migduch juz nie zobaczylam twojego posta wczoraj zaczytalam się. Te chipsy to taki mix warzywny z tej serii deluxe
Najprawde super

Aob66 to będę się trochr czula jakbym i ja tez poszła, dobrze że wizyta rano to się nie naczekasz

Dorota a może mama martwi się o Ciebie i przy okazji tak dziwnie reaguje? Ja myślę że przejdzie jej, a jak chcesz to odezwij się pierwsza. Może mamie jest trochę głupia ze tAK wybuchla wtedy

Mam powiększony wesel chłonny na szyi i brak innych objawow infekcji myślicie że to coś groźnego może być?

Lilith super ze tAK prędko będziesz miała usg, pojdejrzysz swojego Maluszka

Ivi, dorota i inne wielomamy super sobie radzicie z taką gromadka ja to czasem z jednym nie daje rade, szczegółlnie ze chcialabym coś poleżeć, a niko to bardxo żywy chlopczyk

Dagi jak się super czujesz to jest super objaw. Ja przez te bóle brxucha przyspieszył am wizytę i teraz się martwię ze nic prócz pęcherzyków nie było widać. Czasem lepiej poczekac człowiek wtedy spokojniejszy jest.

Netta ja nie mogę się skupić na pracy w domu przy dziecku wiec dla ciebie wielki szacen

reklama
EM Ka hahaha dobrze wiedzieć, że to wzdęcia. Fakt, że przy tym brzuch mi troszkę wywala, ale w sumie nie mam na co narzekać, w spodnie się mieszczę. U Was wszystkich już tatusiowie wiedzą?

Do góry