reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Milagros24 pomysł z wykorzystaniem męża ginekologa genialny ;p pewnie też tak bym zrobiła, tym bardziej, że ja to w gorącej wodzie kąpana i wszystko chce na już ;)

gaga92 powodzenia będzie dobrze ;*

Priinceseczka ahhh zazdroszczę drzemki, teraz to prawdziwe marzenie tak sobie pospać w ciągu dnia, szkoda że tak w pracy nie można sobie pozwolić nawet na 15 minut drzemki ;p Ja ostatnio to oczy na zapałkach mogłabym trzymać, szczególnie po południu ;)

Milagros24 pomysł z wykorzystaniem męża ginekologa genialny ;p pewnie też tak bym zrobiła, tym bardziej, że ja to w gorącej wodzie kąpana i wszystko chce na już ;)

gaga92 powodzenia będzie dobrze ;*

Priinceseczka ahhh zazdroszczę drzemki, teraz to prawdziwe marzenie tak sobie pospać w ciągu dnia, szkoda że tak w pracy nie można sobie pozwolić nawet na 15 minut drzemki ;p Ja ostatnio to oczy na zapałkach mogłabym trzymać, szczególnie po południu ;)

Witam nowe mamy :-)

O to jajeczko puste z ciekawości zapytałam, poki Co jestem tak małym przejęta ze w końcu przestałam myśleć o objawach ich braku czy innych problemach.. A jak będzie u mnie to się dowiem na usg, wierzę że damy rade :-)

No chyba macie rację, bo my nic nie grzebamy.. Dla mnie temat siusiaka to kosmos..i bardzo się o to martwię..ale myślicie, że lekarze oglądając by nie zauważyli? To jeden z najlepszych szpitali w uk.. I to hy mnie dziwiło..

Nie robili badania moczu, oglądali siusiak.
Napuchniety jest hmm od góry tzn. Nie od miejsca gdzie sika i skórkę się naciaga a przy brzuszku..
Tez pytali o to czy się nie uderzył..jestem pewna że nie.. Mąż mówił, że mógł go za mocno w foteliku scisnac klamra ale wierzyć mi się nie chce.. Z reguły on go wkłada i syn na pewno by zareagował. A fakt ma tam dwa siniaczki..
Emka no ja Kuzwa tez nie wiem..

Szkoda, że nie zrobili moczu ... w PL aptece kupisz też nadmanganian potasu ...proszek do rozpuszczania w wodzie, tylko uwaga z dawkowaniem ... kilka kryształków tak tylko by woda zrobiła się blado różowa ... rób na zmianę z rivanolem ... mocz siusiaka w tym 2 x dziennie ... tylko nie długo bo może podrażniać ale świetnie odkaża ..ja przy ospie na rany u młodego stosowałam.
Musi mieć duży stan zapalny przy gorączce ... dziwne, że zwlekają z antybiotykiem ... rivanol im częsciej stosujesz tym lepiej ...przynosi wyraźną ulgę. Daj znać co wyniknie ... trzymam kciuki ...

Emcia - u mnie ok, zwalona popracy jestem jak koń po betonie. Jutro robię bete po raz ostatni

Lilith 3 mam kciuki za synka.

Milagros dawaj adres jutro wpadam odciąć ci neta wtedy głupstw czytać nie będziesz.

Witam nowe mamusie.

Emka i jak u ciebie dziś z leżeniem?

Aob spisz? Czekaj na mnie zaraz dołączę ;-)

Nessi kciuki za betę

Poczekajcie dziewczyny zanim powiecie ze to ciaza niech sie potwierdzi ze wszystko z nia ok - na zwolnienie tez możecie iść niekoniecznie ciążowe.
Em ka. Ja nie chciałam nic mówić dlatego zawiozlam zwolnienie do kadr,ale niestety pracuje w dużej firmie i plotki, domysły szybko się szerzą, osobiście mnie się nikt nie zapytał.
Ale właśnie chciałam poczekać przez wzgląd na stratę pierwszej ciąży.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Dorota niestety nie mam Internetu przez kabel i ciężko mi to odciąć, ale już nic nie czytam, co ma być to będzie :)

Nessi jutro będziesz mieć wyniki bety? Daj od razu znać :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Poczekajcie dziewczyny zanim powiecie ze to ciaza niech sie potwierdzi ze wszystko z nia ok - na zwolnienie tez możecie iść niekoniecznie ciążowe.

jestem w 8 tyg i nie wiem ile bede pracować. Może okazać się że np tylko do czerwca bo będzie ciepło i nie dam rady. A licze się z tym, że muszą kogoś znaleźć na zastępstwo i ja muszę mieć czas przeszkolić ta osobę. Nie chce być nie w porządku. Tym bardziej, że chce wrócić. W innej sytuacji przeciągała bym ile by się dało.

Do góry