reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Milagros24 pomysł z wykorzystaniem męża ginekologa genialny ;p pewnie też tak bym zrobiła, tym bardziej, że ja to w gorącej wodzie kąpana i wszystko chce na już ;)

gaga92 powodzenia będzie dobrze ;*

Priinceseczka ahhh zazdroszczę drzemki, teraz to prawdziwe marzenie tak sobie pospać w ciągu dnia, szkoda że tak w pracy nie można sobie pozwolić nawet na 15 minut drzemki ;p Ja ostatnio to oczy na zapałkach mogłabym trzymać, szczególnie po południu ;)

Milagros24 pomysł z wykorzystaniem męża ginekologa genialny ;p pewnie też tak bym zrobiła, tym bardziej, że ja to w gorącej wodzie kąpana i wszystko chce na już ;)

gaga92 powodzenia będzie dobrze ;*

Priinceseczka ahhh zazdroszczę drzemki, teraz to prawdziwe marzenie tak sobie pospać w ciągu dnia, szkoda że tak w pracy nie można sobie pozwolić nawet na 15 minut drzemki ;p Ja ostatnio to oczy na zapałkach mogłabym trzymać, szczególnie po południu ;)

Witam nowe mamy :-)

O to jajeczko puste z ciekawości zapytałam, poki Co jestem tak małym przejęta ze w końcu przestałam myśleć o objawach ich braku czy innych problemach.. A jak będzie u mnie to się dowiem na usg, wierzę że damy rade :-)

No chyba macie rację, bo my nic nie grzebamy.. Dla mnie temat siusiaka to kosmos..i bardzo się o to martwię..ale myślicie, że lekarze oglądając by nie zauważyli? To jeden z najlepszych szpitali w uk.. I to hy mnie dziwiło..

Nie robili badania moczu, oglądali siusiak.
Napuchniety jest hmm od góry tzn. Nie od miejsca gdzie sika i skórkę się naciaga a przy brzuszku..
Tez pytali o to czy się nie uderzył..jestem pewna że nie.. Mąż mówił, że mógł go za mocno w foteliku scisnac klamra ale wierzyć mi się nie chce.. Z reguły on go wkłada i syn na pewno by zareagował. A fakt ma tam dwa siniaczki..
Emka no ja Kuzwa tez nie wiem..

Szkoda, że nie zrobili moczu ... w PL aptece kupisz też nadmanganian potasu ...proszek do rozpuszczania w wodzie, tylko uwaga z dawkowaniem ... kilka kryształków tak tylko by woda zrobiła się blado różowa ... rób na zmianę z rivanolem ... mocz siusiaka w tym 2 x dziennie ... tylko nie długo bo może podrażniać ale świetnie odkaża ..ja przy ospie na rany u młodego stosowałam.
Musi mieć duży stan zapalny przy gorączce ... dziwne, że zwlekają z antybiotykiem ... rivanol im częsciej stosujesz tym lepiej ...przynosi wyraźną ulgę. Daj znać co wyniknie ... trzymam kciuki ...

Emcia - u mnie ok, zwalona popracy jestem jak koń po betonie. Jutro robię bete po raz ostatni

Lilith 3 mam kciuki za synka.

Milagros dawaj adres jutro wpadam odciąć ci neta wtedy głupstw czytać nie będziesz.

Witam nowe mamusie.

Emka i jak u ciebie dziś z leżeniem?

Aob spisz? Czekaj na mnie zaraz dołączę ;-)

Nessi kciuki za betę

Poczekajcie dziewczyny zanim powiecie ze to ciaza niech sie potwierdzi ze wszystko z nia ok - na zwolnienie tez możecie iść niekoniecznie ciążowe.
Em ka. Ja nie chciałam nic mówić dlatego zawiozlam zwolnienie do kadr,ale niestety pracuje w dużej firmie i plotki, domysły szybko się szerzą, osobiście mnie się nikt nie zapytał.
Ale właśnie chciałam poczekać przez wzgląd na stratę pierwszej ciąży.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Dorota niestety nie mam Internetu przez kabel i ciężko mi to odciąć, ale już nic nie czytam, co ma być to będzie :)

Nessi jutro będziesz mieć wyniki bety? Daj od razu znać :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Poczekajcie dziewczyny zanim powiecie ze to ciaza niech sie potwierdzi ze wszystko z nia ok - na zwolnienie tez możecie iść niekoniecznie ciążowe.

jestem w 8 tyg i nie wiem ile bede pracować. Może okazać się że np tylko do czerwca bo będzie ciepło i nie dam rady. A licze się z tym, że muszą kogoś znaleźć na zastępstwo i ja muszę mieć czas przeszkolić ta osobę. Nie chce być nie w porządku. Tym bardziej, że chce wrócić. W innej sytuacji przeciągała bym ile by się dało.

Do góry