EM Ka
Fanka BB :)
Poczekajcie dziewczyny zanim powiecie ze to ciaza niech sie potwierdzi ze wszystko z nia ok - na zwolnienie tez możecie iść niekoniecznie ciążowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam nowe mamy :-)
O to jajeczko puste z ciekawości zapytałam, poki Co jestem tak małym przejęta ze w końcu przestałam myśleć o objawach ich braku czy innych problemach.. A jak będzie u mnie to się dowiem na usg, wierzę że damy rade :-)
No chyba macie rację, bo my nic nie grzebamy.. Dla mnie temat siusiaka to kosmos..i bardzo się o to martwię..ale myślicie, że lekarze oglądając by nie zauważyli? To jeden z najlepszych szpitali w uk.. I to hy mnie dziwiło..
Nie robili badania moczu, oglądali siusiak.
Napuchniety jest hmm od góry tzn. Nie od miejsca gdzie sika i skórkę się naciaga a przy brzuszku..
Tez pytali o to czy się nie uderzył..jestem pewna że nie.. Mąż mówił, że mógł go za mocno w foteliku scisnac klamra ale wierzyć mi się nie chce.. Z reguły on go wkłada i syn na pewno by zareagował. A fakt ma tam dwa siniaczki..
Emka no ja Kuzwa tez nie wiem..
Em ka. Ja nie chciałam nic mówić dlatego zawiozlam zwolnienie do kadr,ale niestety pracuje w dużej firmie i plotki, domysły szybko się szerzą, osobiście mnie się nikt nie zapytał.Poczekajcie dziewczyny zanim powiecie ze to ciaza niech sie potwierdzi ze wszystko z nia ok - na zwolnienie tez możecie iść niekoniecznie ciążowe.
Będzie dobrze, będę mocno trzymać kciuki, ale wydaje mi się to oczywiste że będzie dobrzeBędę będę i aż się boję ... nie dziękuję nie będe peszyć
Poczekajcie dziewczyny zanim powiecie ze to ciaza niech sie potwierdzi ze wszystko z nia ok - na zwolnienie tez możecie iść niekoniecznie ciążowe.