Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia ja już nie pracuje, nawet nie poinformowalam przełożonego. Zawiozlam zwolnienie do kadr i tyle.
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
To zmienia sytuację ja raczej nie wrócę, chciałabym drugie dziecko w niedużym odstępie czasu. fakt faktem. Kobieta ciężarna nie może się denerwować wiec niech uważają na słowaKochana chciałabym mieć tyle odwagi co Ty Tylko, że ja chce wrócić tam za 1,5 roku
Zazdroszczę, ja tak zaplanowałam sobie tydzień ze nie mam czasu po tyłku się podrapac Ale to celowo żeby czas do wizyty jakoś zlecialA ja drugi dzien z rzedu urzadzilam sobie 2 godzinna drzemke i teraz nawet nie pomysle o spaniu:-)
To zmienia sytuację ja raczej nie wrócę, chciałabym drugie dziecko w niedużym odstępie czasu. fakt faktem. Kobieta ciężarna nie może się denerwować wiec niech uważają na słowa
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka