Witam przyszłe mamusie jestem tutaj nowa i mam nadzieję, że również będę szczęśliwą mamusią w listopadzie ale mam mały problem i bardzo proszę o rade, mianowicie ostatnią miesiączkę miałam 15 lutego, co do regularności cyklów jest różnie, w listopadzie 2015 roku zakończyłam banie tabletek antykoncepcyjnych i od tego czasu miesiączki miałam co 28 lub 24 dni. W tym miesiącu nie dostałam miesiączki i zrobiłam test w niedziele, wynik był od razu 2 grube kreski i w poniedziałek zarejestrowałam się do ginekologa na ten czwartek, ale teraz troszkę poczytałam forum i dowiedziałam się, że z pierwszą wizytą lepiej jeszcze poczekać i teraz nie wiem co mam zrobić iść na umówioną wizytę czy poczekać jeszcze. Proszę doradźcie, jest to moja pierwsza ciąża i nie wiem co mam zrobić.
Objawy ciążowe póki co jakie odczuwam to ogromna senność, kłucie i ciągnięcie w dole brzucha, ból piersi przy dotyku i lekkie mdłości.
Objawy ciążowe póki co jakie odczuwam to ogromna senność, kłucie i ciągnięcie w dole brzucha, ból piersi przy dotyku i lekkie mdłości.