reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej a ja dzis tez bez humoru i bez ochoty na cokolwiek.. a wszystko przez kuriera, ktorego doczekac sie nie moge i przez to siedze caly dzien w domu.. a mlody dzis sprawdza moja cierpliwosc chyba ehh..

reklama
Dziewczyny poradzcie cos! Zaczela mi wychodzic gorna osemka :( cale dziaslo rozwalone i caly migdalek lewy boli :( jeszcze do tego chyba nieprawidlowo rosnie i nie wiem co w sytuacji jak jestem w ciazy robic :(

f2w39jcgdz0az452.png

Gosiu stomatolog on coś poradzi.

Współczuję złych nastroji dziewczyny, u mnie niby ok choć energia nie tryskam,
Chyba dołączę do złych i smutnych jednak bo zaczyna się nadmiar mleka w piersiach przez to że nie było tego karmienia jedynego, kurcze jak ja niecierpie tego bólu wrrrr.

Koleżanka była jakiś czas to zlecialo, teraz leżę i czekam na m

Dopiero wrocilam, zaraz siadam do obiadku.. Zmeczona jestem.
Dziękuję bardzo za pamięć i rady! To na pewno niecstulejki czy infekcje.. Chirurgów 2 patrzylo pod tym względem i jest Oki.. Nie jest lepiej ale mlody pogodny, na świetny humor. Noc kiepska..przeżywał na pewno to wszystko.. Dostaliśmy..uwaga..antyhistamine.. Antybiotyk jakby się pigorszylo..
Nessi, nie pomyślałam o tym riwanolu..ale jak tylko przeczytalam to zaswitalo i maz musiał po pl jeździć. Mam. Te maści to chyba na recepte co?

Zaraz dopisze tylko zjemy.

Gosia najlepiej skonsultuj sie z dentysta. Ja teraz leczylam 6 co prawda nie bylo to kanalowe bo.nerwy zachowalam ale 3 kanaly mialam niedrozne. Gadalam z ginem powiedzial ze moge leczyc tylko.zebym.powiedziala dentystce ze jestem we wczesnej ciazy. Znieczulenie dostawalam dentystka.mowila mi ze teraz znieczulenia nie przenikaja do bariery lozyskowej i ze literatura wrecz zaleca zeby je stosowac bo do 100%zdrowsze niz stresujaca i spi ajaca sie ciezarna

Maleducada- faktycznie taki maluszek na 100% nie zrozumie. Rozumiem , że takie maleństwo bardzo trudno jest odstawić. Z resztą ja miałam zawsze problem , żeby zakończyć karmienie. Karmienie jednak tworzy więź nieporównywalną z niczym innym i ciężko to zakończyć, albo znaleźć substytut...

Lilith- fajnie, że z synkiem ok i że humorek dużo lepszy

ivi- koszulka jest mega fajna,żeby tylko niestety pogoda niesprzyjająca takim krótkim rękawom. Słońca by się trochę przydało:cool2:

Gosia0210- nie będzie to zbut odkrywcze ale stomatolog to faktycznie najlepsze rozwiązanie,. Ze środków przeciwbólowych tylko paracetamol i to w rozsądnych ilościach.

Dziewcxyny ogromne dzieki za wsparcie! Dużo mi to pomogło. Przegladalam wczoraj net i podobno przy takiej wielkości pecherzyka jak ja mam 1,31 to z reguły nic nie widać. Problem jest jak od2,5 nic nie ma.
Jestem spokojniejsza, ale wiecie jak to jest pt z tyłu głowy wciąż mi to siedzi.

Gosiu wspólczuje bólu zęba, oby dentysta pomógł.

Lilith dobrze ze synek wesoły człowiekowi jakoś tak lżej wtedy jest, prawda?

Aob66 bardxo mnie pocieszylas i ciesze się ze jesteśmy dwie na podobnym etapie bedxie nam raźniej

Dorota, Em ka uważajcie na siebie co by te krwiaczki się szybko wam wchłonely.

Agulek na mnie czasem też takie zimne dreszcze przychodza, masakra

Apetyt mam ale też na wieczór, rano do 12 nic nie mogę przelknac

Juz :-)
Ciężko się będzie teraz do wszystkiego odnieść, wiec pozostawię jak jest.
Niedlugo będę robiła zamówienie w Pl aptece, zobaczę za tymi masciami. Zaraz dostanie maly okład z tego riwanolu. Z pielucha Tragedia..nosimy tylko majty, boi się każdej zmiany..
Dzis bylam u lekarza, wychwalili go, długo wytrzymał bez marudzenia. Moje wyniki krwi wszystkie super.

Dostalam tez wezwanie do szpitala na 5.04.
Dagi Ty już byłaś na usg przecież.. A np. Joasia nie.. Wiec ostatnia juz nie będziesz hihi.
Co do mojego usg to mam dzwonić czwartek piątek, wtedy się dowiem na kiedy wczesny scan wcszpitalu. Pewnie lekarka by chciała tego 5, na pierwszej wizycie jak z synem ale tyle chyba nie wyczekam..wole kolo 8tc. No nic, za kilka dni się dowiem, numer do sekretary ginki niezmienny wiec luz..

Synek juz "chodzi" z okładem i nie zwraca uwagi. Jestem dobrej myśli.. I tak nim przejęta, ze w zasadzie o ciąży, objawach czy brakach nie myślę.. Choć na serducho czekam.

reklama
Do góry