reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

To chyba wszystkie mamy takie zmiany temperatur bo mnie wczesniej tez telepalo teraz ciage mi.duszno.

W nocy obudziIam sie z wrazeniem ze brzuch mi wyskoczyI odkad wstaIam m z ojcem.sie caIy czas nabijaja ze niedIugo toczką mnie beda wozic a mi nie jest do śmiechu bo przymierzyam.kiecke co kupiam na weseIe na ktore idziemy za 3tyg i jest mi na styk a byIa Iuźna
Przedstawiam mojego giganta

Brawo brzusio ;)

reklama
Dorota - faktycznie plamiłam wczoraj. na szczęście dużo strachu ale przeszło. Dziś czuje się ok. Myś.lę, że masz rację, że to może być przez to 2 jajeczko

Dziś powiedziałam o ciąży mamie i babci. Ucieszyły się. ;) Najgorsza rozmowa jeszcze mnie czeka. (w pracy). Strasznie się jej boję. Wiem, że muszę to zrobić jak najszybciej ale strach jest silniejszy ;p;p;p Po prostu cykor jestem. :p I te pytania ale jak to? Teraz kiedy taka trudna sytuacja jest? A do kiedy masz zamiar być? itd. A skąd ja niby mam to wiedzieć.
Też macie takie dylematy?

U mnie leci 8tc
Jeny jak sie najadlam zrobilam tosty boszzz jakie pyszne od 4tyg nic mi tak nie smakowalo pękne a bede jadla

No I niestety..
W nocy była goraczka ale w dzien spokój.. Myslalam, ze się poprawia a tu bach zas gorączkę ma, tylko teraz 39,3. Je i pije, choc moim zdaniem mniej sika.. Te majty szybko puchna a tym razem nie.. Dodatkowo on wypija normalnie bardzo dużo.. Polozylam go spać juz.. Jutro wracamy do szpitala.. Tak jak kazali pewnie już po antybiotyk.. Tylko co to może być.. Nie plaka przy sikaniu.. Bardzo się martwię..

Papciorkowa i na zdrowie, ja chipsy nietypowo zjadlam ale smakiem nie powalily..spodziwalam się większego szału..

Powiedzcie, jak ma się puste jajo to plamienie zawsze przychodzi?

Lilith z tego co opisujesz to pewnie jakiś stan zapalny się zrobił, ale to tylko i wyłącznie moje przypuszczenia. A naciągałaś synkowi wcześniej skórę i czyscilaś pod tą skórką. Jak się tego nie robi to może się zebrać taka mastka i z tego do stanu zapalnego blisko. Zdrówka dla synka. Na pewno szybko wydobrzeje.

Maleducada faktycznie takie małe dziecko ciężko jest odstawić, a wiesz ze musisz? Czy Ty chcesz?

Mama czwórki dokładnie u mnie tak samo, strasznie to odstawianie za każdym razem przeżywam.

Lilith bardzo się cieszę że z synkiem lepiej, 3 mam kciuki aby usg było jak najszybciej.

Emka odciaglam wieczorem trochę, jest lepiej póki co dziękuję.

Zwymiotowalam sobie na wieczór, pierwszy raz w tej ciąży cole teraz pije, kolacja czeka ale nie mam na nią ochoty.

Lilith ja nie mialam plamienia, bhcg zaczela spadac i pod koniec przyszlo poronienie-cos na ksztalt bardzo bolesnego okresu

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lilith, U mnie przy pustym jaju plamilam. I Po prostu wiedZiałam że coś jest nie tak.

Co do uciążliwych brzuszków mi też dziś coś zacZęło odstawać Ale to raczej wzdęcia. Ale śpiąca dziś jestem niesamowicie bo pogoda do bani :( także wybaczcie że nie nawiąże do każdej z Was :(

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Katerineczka i jak baardzo na tym samym etapie, a kto wie moze razem urodzimy :-)

Lilith tak mi zal Twojego synka :'( wiem jak ja sie czuje przy takiej goraczce, a gdzie bol... ale antybiotyk pewnie szybko pomoze :-* trzymam kciuki za spokojna noc, zeby maly nabral tez sil, bo wizyta w szpitalu nic fajnego... daj znac jutro..

A ja mam lekkie mdlosci i jestem w szok, bo w poprzednich ciazach tego nie doswiadczylam i teraz nie bralam tego pod uwage... na szczescie jeszcze delikatne

reklama
Lilith A co do synka to jestem podobnego zdania co mama-czwórki. Podobno często się tak zdąża bo lekarze w większości nie informują młodych mam co i jak robić. Jedni mówią że nie naciagac inni ze taka i człowiek głupiej...

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry