reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Migduch jakiś mdłości nie mam. Jest mi tak do dupy - to chyba najlepsze słowo. Zęby mi ciężko umyć,bo mam odruch wymiotny, ale poza tym to jeszcze rzyganka nie zaliczyłam. Zgagę w ciąży z Zu miałam bardzo późno.

reklama
Mnie mdli , ale ogólnie czuje jakoś tak do niczego. Ciezko, niedobrze.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

A ja mam dziś humor do bani. Przespałam się chwile, ale za krótko, mam ochotę zabić. Dzieciakom włączyłam TV i próbuję udawać że mnie nie ma ....
grrr

ps: fajny pierwszy ciążowy brzusio na grupie :D

Mama-czworki kurcze, u mnie za wcześnie na teksty ze mleczka nie ma, nie zrozumie.

Migduch - to ja tak mam z jedzeniem bez ciąży :p w ciąży totalnie nie mam apetytu (przynajmniej póki co) ale staram się sporo jeść, bo fasolka, syn na cycu i jeszcze dla mnie musi energii zostać :p

reklama
migduch - ja mdłości mam sporadycznie :) jem normalnie, gotuje normalnie, tylko kawy nie pije i na słodycze nie mam ochoty. Nie bój żaby, wszystko ok :) :)
znalazłam genialną koszulkę na "comming out" :D
upload_2016-3-15_16-14-3.png

Załączniki

• upload_2016-3-15_16-14-3.png
    upload_2016-3-15_16-14-3.png
    14,6 KB · Wyświetleń: 608
Do góry