Hej dziewczyny
Em Ka, slyszalam o tym, ale ja gotuje jajka od momentu zagotowania wody 4 minuty i staram sie robic takie na pol twardo... gdzies wyczytalam tez ze bez przesady i zeby nie dac sie zwariowac, zgadzam sie co do serow plesniowych i niepasteryzowanego mleka czy kogla mogla ale chyba jajka na miekko nie sa az tak szkodliwe? W sensie ze ryzyko salmonelli raczej znika po takim czasie gotowania we wrzatku?
Maleducada ja mam tak, ze potrafie nie jesc nic do 15:00 tylko wypic herbate a o 23 robie sie glodna jak wilk i zjadlabym wszystko i wtedy mi tez wszystko bardzo smakuje
Ale tak mialam zawsze, poza tym ja potrafie wstawac i o 11-12 w poludnie takze chyba jestem poprzestawiana i dlatego jem inaczej niz wszyscy
Gosia0210 jak sie dowiesz czegos ciekawego na temat pielegnacji ciala w ciazy to nam tu podrzuc jakies dobre rady
Joasia1986 a masz mdlosci albo zgage? Ja mam apetyt dopiero na wieczor, czyli tak jak zwykle to u mnie bywa, a rano i w ciagu dnia nie mam ochoty ani smaka na nic, chyba dlatego ze organizm czerpie energie z go co zjadlam na noc haha
Papciarkowa ktory to twoj tc??? Ale brzusio, ja sie nie moge doczekac az bede taki miala haha
Dagi89 dopiero 26 kwietnia?? Bardzo dlugo, to ktory to juz bedzie tc? Ja bym chyba nie wytrzymaja az tak dlugo i pobiegla prywatnie
Teraz planuje poczekac chociaz do 8-9 tc ale nie wiem czy sie uda
Ja dzisiaj obudzilam sie z delikatnym pobolewaniem gardla z prawej strony, mam nadzieje ze to szybko przejdzie. Zrobilam herbate z miodem i cytryna i zapakowalam sie do lozka i leze, nie bede nigdzie lazic i kombinowac zeby sie nic nie rozwinelo. Cycki dzis rano bardzo spokojne, ale troszke je czuje. Natomiast mam wrazenie ze podbrzusze mi sie zrobilo jakies takie twardsze troche, to pewnie ta macica ktora sie powieksza? Tak czy siak u mnie nic nie widac zebym byla w jakiejkolwiek ciazy, predzej w spozywczej jak cos zjem