reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Lili śpi na dworze, ja w łóżku, kuje mnie lewy jajnik.

Joasiu no dziś nie dostała cyca, czekam tylko aż piersi zaczną boleć wrrr.
Mówisz że czekasz do piątku? Wizyty? I odstawiasz? A jak gin nie będzie kazać odstawiac to co zrobisz?

Zrobiłam kilka lykow kawy ;-)

Ja mam ogarnięte, obiad zaraz musze zrobić.

Ostatnia edycja:
reklama
katarineczka nie martw sie ja zawsze z Cora mialam ciaze mlodsza :)
Lilith biedny synek :( Daj znac co z Nim ? jak sie czuje?
Paula samotnja witam nowe mamusie :*
Co do objawow cieszcie sie ze ich nie macie ja dzis sie poplakalam nie umiem nic przelknac od wszystkiego mnie totalnie odrzuca do tego mi cholernie slabo :( :( Odrzuca od masla od wedlin mies parowek kapusniakow i innych rzeczy tylko bym jadla warzywa ;) Mnie czasem telepie z zimna a czasem mam napady goraca :I
Ew Ka Tekila Paciorkowa Gratulacje pieknie bijacych serduszek :)

A mnie znowu gorąco ciagle - całe życie byłam zmarzluchem a po poprzedniej ciazy mi zostało ...

U mnie zabawki walają sie pk całym domu, dziecko zupkę zjadło dostało soczek i słyszę jak Walczy w łóżeczku oby zasnął to ja tez odpocznę dzis poza zupa to obiadu nie bedzie nie mam zakupów a nie bede lecieć zjemy jakiś kluski na parze tylko nie mam pomysłu z czym...

Ktos miał dzisiaj wizytować proszę sie przyznać i o ktorej ?:) ps kto zrobi listę wizyt w danym miesiącu ? Ja dostałam wczoraj skierowanie na prenatalne juz sie zapisałam dzis na 21 kwietnia :)

Dorota zapomnialam o tobie nie stresuj sie i odpoczywaj znam mamusie po 5 cc :) Glowa do gory :) Jaka kawke pijesz? Dzis chcialam wziasc sobie puszke coca coli ale nie chce kurde takiej chemii w siebie wlewac. Ostatnio z mezem jestesmy eko parowki z lidla sa swietne bez E cukier brazowy i miod . Zawsze lodowka pelna warzyw i owoce ah lece zjesc pomarancze jedna z nielicznych rzeczy od ktorej mnie nie odrzuca :D

To chyba wszystkie mamy takie zmiany temperatur bo mnie wczesniej tez telepalo teraz ciage mi.duszno.

W nocy obudziIam sie z wrazeniem ze brzuch mi wyskoczyI odkad wstaIam m z ojcem.sie caIy czas nabijaja ze niedIugo toczką mnie beda wozic a mi nie jest do śmiechu bo przymierzyam.kiecke co kupiam na weseIe na ktore idziemy za 3tyg i jest mi na styk a byIa Iuźna
Przedstawiam mojego giganta

Załączniki

• 2016-03-15_11.49.20.jpg
    2016-03-15_11.49.20.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 74
Ja juz po dentyscie. Tz zamowil pizze takze robienie obiadu mam juz z glowy.
Bylismy w sklepie z artykulami do chrztu,kupilismy gromnice dla TZ przyszlej chrzesnicy:-)
Ja teraz wzielam luteine i lezakuje:-)

EmKa jakie prenatalne bedziesz robic? Samo usg czy test krwi takze?

papciorkowa ale brzuszek :) <3 Cudo mam podobny z tym ze Ja grubsza masa haha
Princeseczka kurde a mnie czeka zrobic sernik (tesciowa jutro urodziny ma) i obiad robie juz :D
Weszlam na wage i ponad 2 kilo na minusie a to poczatek dopiero ;)

reklama
Hejka zafasolkowane:wink:
Choćbym nie wiem jak się starała to strasznie ciężko wyłuskać trochę czasu na pisanie.o 15 wracam z pracy, a o 15.30 syn ze szkoły i dziewczyny z przedszkola. Zaraz siadamy do zadania z młodym, a później dziewczyny uczę literek i cyferek , potem sprzątanie , kąpanie, kolacja... Hard core normalnie. Dobrze,że w tygodniu teściowa gotuje, ja króluję w kuchni w weekendy.

Lilith- mam nadzieję, że z synkiem już lepiej. Mój Szymon - jak miał może ze 2 lata też miał problemy z siusiakiem. Napuchł i strasznie go bolał. Też wylądowaliśmy na IP. Okazało się, że to stulejka. Chirurdzy znieczulili to żelem, naciągnęli i wyczyścili.:eek:Wyszliśmy od razu do domu. Pózniej w domu musiałam dbać o tego sisia, naciągać tą skórkę przy każdej kąpieli po trochę coraz wyżej. Teraz siusiaka ma ok. i obyło się bez operacji. Zdrówka dla synusia.

Dorota1234- W tej ciąży jeszcze nie byłam u gina. Strasznie jest oblegany, mimo, że prywatnie do niego chodzę to wizytę zabukowałam dopiero na 29.03. Rok temu też byłam w ciąży , tylko niestety nie udało się i ją straciłam. Jak wtedy poszłam do niego i powiedziałam - Panie doktorze jestem w ciąży- on na to " No to urodzimy i już:))" Nie komentował tego , że to za dużo cesarek. Powiedział, że jest to ciąża pod wzmożonym nadzorem, ale nie krzywił się, nie straszył, nie narzekał. Z tego co się orientuję w Europie zachodniej i chyba w Ameryce ta granica 3 cięć nie jest wyznaczana. U nas w Polsce panuje taka opinia, ale są lekarze, którzy odbierali po 7 cc, słuchałam kiedyś takiego wywiadu. Mój gin. jest świetnym operatorem z 40 letnim doświadczeniem, dlatego staram się nie denerwować i jestem dobrej myśli.:yes:
Aha... Ja na razie mam za sobą 3 cięcia, to będzie 4. Najstarszą córkę urodziłam SN

Miłego dnia wszystkim

Ostatnia edycja:
Do góry