reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny czy ktorejs z Was bylo/jest zimno w ciazy, mnie chwilami telepie a wczoraj nawet mialam blade usta:/? Mam niedoczynnosc tarczycy ale tsh jest ok 1.2 wiec w normie. Dzis zrobilam sobie morfologie i zelazo..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Netta zapomnialam Ci wczesniej odpisac co do tych artykulow dla dzieci :-) dobrze miec specjalistke ;-) mam nadzieje, ze bedziesz nam pozniej doradzac :-)

Samotnaja ja tez krotko kp, ale cos kolo 2mies.

Agulek ja to raczej wrwcz przeciwnie- mam uderzenia goraca, ale zaraz po tym jest mi zimno :-)

Agulek mnie jest cały czas zimno, chodzę w 2 swetrach, a wieczorem to mnie telepie.

Co do objawów to ostatnie 2 dni mdłości i wymioty koszmar, w nocy dziś mdłości i zgaga wrrrr, ale dziś mdłości bardzo słabe.
Nie przejmuje się już bo po ostatnim tygodniu gdy byli ich raz mniej raz więcej, z dzieckiem ok wiec teraz już luźniej do tego podchodzę.

Lilith syn dostał jakieś leki? Jak się czuje?

mi też ciągle zimno :) grube swetry, grube skarpety a i tak telepie :)

no, dzieciarnia najedzona, mam "czas" do obiadu :D - czyli idę dalej w szafach układać, poki oni najedzeni zgodnie się bawią :D

Lilith - właśnie, młody maści z neomycyną chociaż nie dostał? U nas jak cokolwiek z siurkiem się dzieje lekarka każe od razu ze dwa dni smarować maścią z antybiotykiem, no i mieć ja zawsze w lodówce bo jak to ona mówi "z chłopcami nigdy nic nie wiadomo".. podobnie jak u dziewczynek z clotrimazolum..

Ivi ja nadrabiam za moje dzieci tv hi ( dzieci w szkole) i dogladam Lili, ona grzeczniutka, powiesiłam z Lili pranie, drugie wstawilam, o 11 muszę iść na dwór uspac Lili a tak to leżę oprócz drobnych czynności.
Zwymiotowalam niedawno. Chcę się napić małej kawy, narazie o niej myślę o tej kawie ;-)

Doczytałam nareszcie.

W większości nie pamiętam co do kogo ale postaram się odpisać.

Lilith może kąpiel w rumianku albo nadmanganianie potasu troszkę złagodzi. Współczuję :(

Dorota wiem co czujesz :( mojej znajomej też ginka kazała odstawić. Ja w nocy jeszcze do piątku i odstawiam całkiem też. Dziś w nocy Zu miala katar i pokaszliwanie to nawet sie nie zastanawialam i dałam jej wspomagacza. Mam nadzieję że do końca tygodnia jej minie.

Mnie gardło zaczęło pobolewać . Kupilam *spam* i ssę.

Samotnaja u mnie każda ciąża zaczyna się drżeniem rąk, dezorientacją i strachem.

Co do pracy to ponoć ma być lato gorętsze niż rok temu. Ja bym nie wysiedziała w biurze.

Ja całą ciążę przechodziłam w moich ubraniach a do 6 miesiąca świat nic nie widział.

Agulek zimno mi jest też aż mnie telepie. Cały czas w grubym szlafroku chodzę.

Dupka nie biore, bo przecież nawet u gina nie byłam. Ale on to raczej też z tych naturalnych i by mi nie dał na początku ciąży.

Czuję się jak zbity pies. Mieszkanie jedno wielkie pobojwisko.
Apetytu nie mam. Nic bym nie zjadła. Może uda mi się zdrzemnąc jak Zu zaśnie. Szkoda że nie mogę wyłączyć domodonu.

reklama
Hej dziewczyny :-)

Lilith daj znać jak Maluszek :-*

Joasia moje mieszkanie to też jak po wojnie. Jakoś brak mi chęci tym bardziej że niedługo będziemy się przeprowadzać więc będę musiała później generalnie wszystko posprzątać.

A co do odczuwania zimna. Mi też zimno. Ciągle się czuje jakbym miała gorączkę. :/ A temperatury brak.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry