reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros pokaz jaki masz bujaczek?
Ja mam z Tiny Love tez ze pupka sie zapada jak w hamaku ale na troszke ja wkładam w kryzysowych sytuacjach. bujaczek dostałam w spadku wiec nie wybrzydzam za bardzo, bedzie pasował jak podrośnie troszke. Można kupić Bujak dla niemowląt sztywniejszy ale one sa tylko na pare miesięcy i pózniej z reguły sa za małe. Wiem ze tez sa bujaki z wkładkami dla niemowląt ale osobiście nie próbowałam.

Karo wychodzisz sama? A dzieciaczek zostaje? Ściągałas mleko,jak tak to ile?

reklama
Milagros mamy bardzo podobny i dupka się jeszcze zapada dziecku. Ale rosnie mi córa jak na drożdżach to juz niedługo myślę, że będziemy z niego korzystać. Karuzele z projektorem mamy i na razie wiekszego zainteresowania brak coś tam popatrzy ale jak ma płakać bo coś jej nie pasuje to nic nie ratuje.

13.10.2016 córcia

Ja na szybko ją zakupiłam szczepionkę 6 w 1 bo 5w 1 niejest dostępna wszystko poszło dla wcześniaków i niema jak zamówić z hurtowni. ..

Mało nas Antos 2 dzień kataru ma dziś pediatre zaliczył , kazała nadal nosek czyścić jak do tej pory i pokazać się jak coś będzie mnie niepokoić ...
Jeszcze mamy neurologa odwiedzić bo wzmożone napięcie mięśniowe ma ...

Milagros ja mam karuzele z projektorem to mała ja ma gdzies :-) Jedyne co w niej lubi to szumy które imitują szumisia.
Faktyczne masz ta bujawke bardziej siedząca ja mam ciut bardziej leżąca i do tej co ty nie wiem czy bym włożyła...
Linka u mnie w przychodni tez nie ma 5w1 tylko 6w1. Ile paliłaś za swoją? Robiłaś juz szczepienie?

My po wizytach...ech mlodemu znowu wyszla kontrol na prawym uchu:-( zapisalismy sie do audiologa prywatnie na poniedzialek aby to jeszcze sprawdzil bo na tych na nfz nie ma co liczyc. W szpitalu spedzilismy ponad 3 h dzisiaj. Najpierw popsul im sie ten aparat do moerzenia i czekalismy na serwis pozniej przyniesli drugi z oddzialu ktory lewe ucho "odbil"a na prawym wyszla kontrol. Kazaly nakarmic mlodego i wrocic. Wrocilam a ta pipa zbadala mu nie to ucho. Dopiero w domu skojarzylam ze znowu zbadala lewe ucho...

Bioderka wyszly ok. Za 6 tygodni kontrol.

Gaga-uff kamien z serca. Super ze stan Sebastianka powoli sie stabilizuje :-*

Gaga- super, że Sebastiankowi się poprawia. Oby każdy dzień przynosił teraz kolejne dobre wiadomości.

U nas Zosia złapała Ospę. Zauważyłam bąbelki 3 godziny temu. Nie wiem co będzie z małym...bo kontaktowała się z nim bez przerwy. Nawet na rękach go trzymała...

Netta- jak u Was historia z ospą? Malutką ominęło ? PodawałaŚ jej coś? Mój pediatra ( chodzę do niego prywatnie)chce żeby Krzysiowi podali surowicę ale w przychodni tego Nie praktykują i położna poleciła kontakt z odziałem chorób zakaźnych.Na razie nikt tam nie odbiera.

Ja na moment, bo czasu dziś wybitnie brak, bo poza szpitalem jeszcze z Zu byłam w końcu u okulisty. No i wszystko ok. Wybadała ją babeczka porządnie. A ona w ogóle była bardzo grzeczna i zadowolona. Trzeba przyznać, że babeczka ma super podejście do dzieci.

Gabryś jutro do domu. Jeszcze rano mamy zadzwonić i potwierdzić czy na pewno, bo jego lekarz chce wszystko dokładnie jeszcze przejrzeć.

Milagros u mnie przy Zu karuzela z projektorem się sprawdziła, ale jak miała ok.3 miesiące.

8.11[emoji480]Gabryś [emoji64]

reklama
Joasia super ze Gabrys do domku jutro. Wyobrażam sobie jakbyście cieszysz ! Wkoncu w domku będziecie i ogarniesz sie na nowo z Maluchem :) Powodzenia !

Gaga jestem pozytywnie zaskoczona ze tak szybko stan Sebastianka poprawia sie z dnia na dzien. Skoro zamknęli klatkę to wszystkowiedzące ku dobremu, oby teraz żadnej infekcji nie złapał ! W dalszym ciagu trzymam kciuki!!!
Mila ja mam karuzele z gwiazdkami, dostałam w prezencie ale gwiazdki jakieś takie blade są, mało widoczne. Zreszta J za malutka jest narazie na projektor, tylko szumu słucha i zasypia przy nim czasami.

Mama5 nie podpowiem z ospa, kurczę ale kiepska sprawa z maluchem oby sie nie zaraził, wlasnie Netta przechodziła u siebie ospę to podpowie.
Ide budzić Mała do kąpieli i jazda cycek na 2 godziny nie mój :-)

Do góry