reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ech, niedawno dopuero wrocilam..byliśmy z synem na IP.. Dużo mnie to kosztowało, rycze do teraz.. Pewnie dopiero jutro się odezwę, jestem wykonczona fizycznie i psychicznie..
Gratuluję raz jeszcze wizyt!

reklama
Dzięki dziewczyny mam teraz przyjść 30 i powiedziała ze wtedy musi być serduszko.

Nie ie biorę żadnych wspomagaczy. Miałam w normie Progesteron. Myślę że moja ginka to z tych naturalnych lekarzy. Myślicie że pojsc gdzieś jeszcze?

Czy czekać te ponad dwa tygodnie?
U mnie jak same widzicie nie może być łatwo i prosto.

Dzięki dziewczyny mam teraz przyjść 30 i powiedziała ze wtedy musi być serduszko.

Nie ie biorę żadnych wspomagaczy. Miałam w normie Progesteron. Myślę że moja ginka to z tych naturalnych lekarzy. Myślicie że pojsc gdzieś jeszcze?

Czy czekać te ponad dwa tygodnie?
U mnie jak same widzicie nie może być łatwo i prosto.
Wydaje mi się, że nawet lekarka jest nastawiona na to ze to serduszko się pojawi, bo gdyby przeczuwala coś złego kazalaby przyjść wcześniej. :)

A co do tego czy iść wcześniej to wydaje mi się że to już Twoja decyzja, nie wiem co bym zrobiła. Bo może być tak że za tydzień nie będzie jeszcze nic A za dwa serce jak dzwon :) Ale jeśli mialabys jakieś wątpliwości to chyba lepiej się skonsultować z innym lekarzem niż się niepotrzebnie stresować. Osobiście jestem dobrej myśli :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Właśnie Lilith, co się stało? Daj znać tylko jak wstaniesz.

Katerineczka, mysle ze nie powinnaś się stresowac. Za tydzień idziesz zobaczyć czy jest serducho? Wybacz, Niby Czytalam ale chyba roztargnienie bierze górę.. Tak czy inaczej tak może być i ciąża jest Oki. Sama Emka pisała a to najlepszy przykład!
Joasiu kupiwalam w ciazy z synkiem i chyba z 50f placilam..tak szczerze juz nie pamiętam. Wiem, że model jest ważny jeśli chodzi o czułość ale juz dawno tego tematu nie przerabialam. Co do usg, tez miałam bardzo dużo i nikt nie widział przeciwwskazań..

Dało mi to IP popalić.. Tyle biednych dzieci do tego..straszne.. A jeszcze jadac tam z wdzeszczacym Dexterem nabilismy się na korek.. Przejeżdżając widzialam człowieka na ulicy..rozjechanego.. No coś okropnego.. Z synkiem moim.. No Kuzwa! Nie wiedzą.. Jak się nie poprawi lub niedaj pigorszy to szpital.. Był dzielny bardzo..tyle godzin..
Cos z siusiakiem nie tak.. Nie może usiąść nawet, chodzenie sprawia mu ból.. Wróciliśmy po spacerku i mówi ala..wtedy był tylko troszkę spuchniety.. W szpitalu katastrofa.. Chirurdzy tez oglądali i się drapali po głowie.. Plakalwm tam jak szalona..az mnie uspokajać musieli.. Ja mam słabe nerwy.. Tak się ciesze, ze go mam..

Dopiero zjadlam mój wymarzony rosolek.. Wcześniej nie było kuedy jesc..

Dziękuję, że zapytalyscie.. Chyba mi odrobinę ulzylo jak się wygadalam..

Dobrej nocki kochane! Jutro wstawać pełne optymizmu!

Dziękuję Milagros :biggrin2: ginka to taka optymista jest, moje przeciwieństwo heh. Rozwazala wizytę za tydzień ale mówi na koniec a nieeee poczekajmy do 30 żeby już bylo na pewno widać. Ja to trochę nie zwyczajna bo mój Niko to on zawsze większy wypadal niż z terminu miesiączki. I teraz tez kawał chłopa z niego. Może teraz dziewczynka będzie? :rofl:

Lilith wspolczuje przeżyć. A już nie boli Małego? W takich chwilach czlowiek przestaje myśleco sobie i tylko o dziecko się martwi. Biedny Malutki. Jutro bedxie lepszy dzień odpoczywaj kochana

Dziękuję Milagros :biggrin2: ginka to taka optymista jest, moje przeciwieństwo heh. Rozwazala wizytę za tydzień ale mówi na koniec a nieeee poczekajmy do 30 żeby już bylo na pewno widać. Ja to trochę nie zwyczajna bo mój Niko to on zawsze większy wypadal niż z terminu miesiączki. I teraz tez kawał chłopa z niego. Może teraz dziewczynka będzie? :rofl:
O właśnie, może dlatego :) dziewczynki zazwyczaj mniejsze :)
Ja również myślę jak Twoja Pani doktor ze Bedzie wszystko super, dla tak młodych ciąż nawet 3dni to dużo :) także spokojnie będzie serduszko :) ważne że nie masz jakichś złych objawow :)

reklama
Katerineczka, mysle ze nie powinnaś się stresowac. Za tydzień idziesz zobaczyć czy jest serducho? Wybacz, Niby Czytalam ale chyba roztargnienie bierze górę.. Tak czy inaczej tak może być i ciąża jest Oki. Sama Emka pisała a to najlepszy przykład!
Joasiu kupiwalam w ciazy z synkiem i chyba z 50f placilam..tak szczerze juz nie pamiętam. Wiem, że model jest ważny jeśli chodzi o czułość ale juz dawno tego tematu nie przerabialam. Co do usg, tez miałam bardzo dużo i nikt nie widział przeciwwskazań..

Dało mi to IP popalić.. Tyle biednych dzieci do tego..straszne.. A jeszcze jadac tam z wdzeszczacym Dexterem nabilismy się na korek.. Przejeżdżając widzialam człowieka na ulicy..rozjechanego.. No coś okropnego.. Z synkiem moim.. No Kuzwa! Nie wiedzą.. Jak się nie poprawi lub niedaj pigorszy to szpital.. Był dzielny bardzo..tyle godzin..
Cos z siusiakiem nie tak.. Nie może usiąść nawet, chodzenie sprawia mu ból.. Wróciliśmy po spacerku i mówi ala..wtedy był tylko troszkę spuchniety.. W szpitalu katastrofa.. Chirurdzy tez oglądali i się drapali po głowie.. Plakalwm tam jak szalona..az mnie uspokajać musieli.. Ja mam słabe nerwy.. Tak się ciesze, ze go mam..

Dopiero zjadlam mój wymarzony rosolek.. Wcześniej nie było kuedy jesc..

Dziękuję, że zapytalyscie.. Chyba mi odrobinę ulzylo jak się wygadalam..

Dobrej nocki kochane! Jutro wstawać pełne optymizmu!
Lilith bardzo mi przykro. Mam nadzieję że mały szybko się wykuruje bo matce zawsze ciężko patrzeć na cierpienie dziecka [emoji26]

Do góry