reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ivi bardzo spostrzegawczego.masz synka:-D ja w tamtym tygodniu mialam brzucho wywalony do tego stopnia ze nie moglam dzinsow zapiac a dzisiaj juz mi troszke "spadl" ze chodzilam w normalnie zapuetych. Wydaje mi sie ze to byla jakas niestrawnosc:-/

Dziewczyny u mnie snieg znowu sypie:-/
u mnie też sypie od 3 godzin ;/

ja chyba tez mam jakies wzdecia i zaparcia,bo ledwo sie dopinam a u mnie teoretycznie to dopiero 6 tydzien ale w rzeczywistoci to bardziej 5 przez te moje dosc dlugie cykle. a nigdy nie mialam problemow z dopinaniem sie,nosze rozmiar 36 , no moze czasem przed okresem mialam troche ciasniej , a teraz sie czuje jak balon napuchniety

reklama
Dziewczyny co do letnich opon to ja jestem taka sama mądra jak wasi mężowie, już tydzień truje mojemu żeby mi opony w moim aucie zmienił Ale nie miał czasu i dobrze bo mróz przyszedł :) A ja zima przyszła to dosyć długo jeździłam na letnich oponach :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros moj brat jeszcze zimowych nie zdazyl zalozyc:-D ale on samochodem porusza sie jedynie do pracy do ktorej ma 30 minut pieszo wiec samochodem to z 10minut. Ale ja mimo wszystko jak mam zimowki zima to czuje sie o wiele wiele bezpieczniej i nie wyobrazam sobie brykac na letnich

Milagros moj brat jeszcze zimowych nie zdazyl zalozyc:-D ale on samochodem porusza sie jedynie do pracy do ktorej ma 30 minut pieszo wiec samochodem to z 10minut. Ale ja mimo wszystko jak mam zimowki zima to czuje sie o wiele wiele bezpieczniej i nie wyobrazam sobie brykac na letnich
To też odważny, ja też nie mam daleko Ale dużo autem jeżdżę :) I tak jak mówisz pewniej się czuje :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Rety ale produkujecie nadgonić was nie lada wyczyn
Widze ze nie tylko ja nie mam na nic ochoty i wszystko jest beee ale to dobre z 1 strony za dużo dupsko nie ucierpi jest szansa zmiescić sie w przed ciążowe spodnie.
A że ja należe do tych wygodnych to śmigam juz w getrach ciążowych.
Wogóle to jestem dumna z mojej małej dziś była 1x w przedszkolu po tym jak jej powiedzieliśmy że bedzie miała brata albo siostre i o dziwo nie rozpowiedziała całemu przedszkolu aż w szoku jestem .
No i dzis juz 2 dzien jako tako.bez mega mdłości chwilo trwaj....

Hej brzuchatki :)

Nienadrobie wszysystkieho bo piszecie jak szalone :)

Witam nowe mamusie :)

Agulek jak nessi pisze :)

Nessi a jakie np skutki uboczne ?

No nic zaraz idę spać bo dzidzia potrzebuje odpoczywaj mamy i ta ktora chrapie w łóżeczku tez :) a dzis mama nie miała szans na drzemkę ale jutro sobie odbije :)

Emcia Ty wez zerknij na ulotke ... ja rano do roboty ide kurdesz :D
Jutro Ci napiszę jak Ci się nie chce z pudełka wyjąć leniuchu :D

Nessi :p hehe nie no spoko wpisze se neta w końcu mam leżeć hahah :)))

Pomału po schodach ! Pamiętaj ! ;*
,masz,masz:

W nielicznych przypadkach w trakcie leczenia może pojawić się krwawienie międzymiesiączkowe, któremu można zapobiec zwiększając dawkę dydrogesteronu. Mogą także wystąpić: plamienia, zmiana objętości krwi traconej w czasie menstruacji, wtórny brak miesiączki, nudności i wymioty, zmiany parametrów czynności wątroby, żółtaczka (rzadko), bolesność i/lub wzmożone napięcie gruczołów sutkowych, świąd, alergiczne reakcje skórne, stany depresyjne, ból głowy (w tym także typu migrenowego), wzdęcia, zmiany libido.

Dobranoc !

reklama
Do góry