reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ivi bardzo spostrzegawczego.masz synka:-D ja w tamtym tygodniu mialam brzucho wywalony do tego stopnia ze nie moglam dzinsow zapiac a dzisiaj juz mi troszke "spadl" ze chodzilam w normalnie zapuetych. Wydaje mi sie ze to byla jakas niestrawnosc:-/

Dziewczyny u mnie snieg znowu sypie:-/
u mnie też sypie od 3 godzin ;/

ja chyba tez mam jakies wzdecia i zaparcia,bo ledwo sie dopinam a u mnie teoretycznie to dopiero 6 tydzien ale w rzeczywistoci to bardziej 5 przez te moje dosc dlugie cykle. a nigdy nie mialam problemow z dopinaniem sie,nosze rozmiar 36 , no moze czasem przed okresem mialam troche ciasniej , a teraz sie czuje jak balon napuchniety

reklama
Dziewczyny co do letnich opon to ja jestem taka sama mądra jak wasi mężowie, już tydzień truje mojemu żeby mi opony w moim aucie zmienił Ale nie miał czasu i dobrze bo mróz przyszedł :) A ja zima przyszła to dosyć długo jeździłam na letnich oponach :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros moj brat jeszcze zimowych nie zdazyl zalozyc:-D ale on samochodem porusza sie jedynie do pracy do ktorej ma 30 minut pieszo wiec samochodem to z 10minut. Ale ja mimo wszystko jak mam zimowki zima to czuje sie o wiele wiele bezpieczniej i nie wyobrazam sobie brykac na letnich

Milagros moj brat jeszcze zimowych nie zdazyl zalozyc:-D ale on samochodem porusza sie jedynie do pracy do ktorej ma 30 minut pieszo wiec samochodem to z 10minut. Ale ja mimo wszystko jak mam zimowki zima to czuje sie o wiele wiele bezpieczniej i nie wyobrazam sobie brykac na letnich
To też odważny, ja też nie mam daleko Ale dużo autem jeżdżę :) I tak jak mówisz pewniej się czuje :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Rety ale produkujecie nadgonić was nie lada wyczyn
Widze ze nie tylko ja nie mam na nic ochoty i wszystko jest beee ale to dobre z 1 strony za dużo dupsko nie ucierpi jest szansa zmiescić sie w przed ciążowe spodnie.
A że ja należe do tych wygodnych to śmigam juz w getrach ciążowych.
Wogóle to jestem dumna z mojej małej dziś była 1x w przedszkolu po tym jak jej powiedzieliśmy że bedzie miała brata albo siostre i o dziwo nie rozpowiedziała całemu przedszkolu aż w szoku jestem .
No i dzis juz 2 dzien jako tako.bez mega mdłości chwilo trwaj....

Hej brzuchatki :)

Nienadrobie wszysystkieho bo piszecie jak szalone :)

Witam nowe mamusie :)

Agulek jak nessi pisze :)

Nessi a jakie np skutki uboczne ?

No nic zaraz idę spać bo dzidzia potrzebuje odpoczywaj mamy i ta ktora chrapie w łóżeczku tez :) a dzis mama nie miała szans na drzemkę ale jutro sobie odbije :)

Emcia Ty wez zerknij na ulotke ... ja rano do roboty ide kurdesz :D
Jutro Ci napiszę jak Ci się nie chce z pudełka wyjąć leniuchu :D

Nessi :p hehe nie no spoko wpisze se neta w końcu mam leżeć hahah :)))

Pomału po schodach ! Pamiętaj ! ;*
,masz,masz:

W nielicznych przypadkach w trakcie leczenia może pojawić się krwawienie międzymiesiączkowe, któremu można zapobiec zwiększając dawkę dydrogesteronu. Mogą także wystąpić: plamienia, zmiana objętości krwi traconej w czasie menstruacji, wtórny brak miesiączki, nudności i wymioty, zmiany parametrów czynności wątroby, żółtaczka (rzadko), bolesność i/lub wzmożone napięcie gruczołów sutkowych, świąd, alergiczne reakcje skórne, stany depresyjne, ból głowy (w tym także typu migrenowego), wzdęcia, zmiany libido.

Dobranoc !

reklama
Do góry