reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ile postów do przeczytania :-)
Jestem w pracy wiec myślę że dam radę nadrobić :-)

Odebrałam wyniki bety - 31. Jestem dwa dni przed @. W środę powtórzę.
Kurde nie mogę w to uwierzyć. Jak to możliwe

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej dziewczyny. Ja po wizycie juzdawno ale miałam mnóstwo telefonów.

No i tak na usg widać pecherxyk ciazowy z pęcherzyki em zoltkowym i początkiem czegoś więcej.

Problem jest taki ze ciaza wygląda na dużo młodsza nie to wynika z om. Ginka mówi ze to 4/ 5 tydzień a z om wychodzi 6 t 5 d.

Dziewczyny mam gorąco prośbę do was żebyście powidziały mi wprost co o tym myślicie. Bo wszyscy tylko mnie pocieszają.

Ostatnia miesiączkę 27.01 cykle 30 -33 dniowe ostatnie przytulanko 16 lutego.

Czy to możliwe jest w ogóle ze ciąża jest taka młoda?

Katerineczka musisz wierzyć Ty to juz połowa sukcesu! Ja miałam ciaze z synem cały czas młodsza o 2 tygodnie i urodził sie w 42 tc zdrowy cudowny :) życze Ci ny u Cienie tez tak było :)

reklama
Hej dziewczyny. Ja po wizycie juzdawno ale miałam mnóstwo telefonów.

No i tak na usg widać pecherxyk ciazowy z pęcherzyki em zoltkowym i początkiem czegoś więcej.

Problem jest taki ze ciaza wygląda na dużo młodsza nie to wynika z om. Ginka mówi ze to 4/ 5 tydzień a z om wychodzi 6 t 5 d.

Dziewczyny mam gorąco prośbę do was żebyście powidziały mi wprost co o tym myślicie. Bo wszyscy tylko mnie pocieszają.

Ostatnia miesiączkę 27.01 cykle 30 -33 dniowe ostatnie przytulanko 16 lutego.

Czy to możliwe jest w ogóle ze ciąża jest taka młoda?
Nie stresuj się na zapas :) kiedy masz teraz wizytę ?
Przypomnij mi bierzesz jakiegoś wspomagacza?

Moja Pani doktor mi kiedyś na jednej wizycie powiedziała, że to że ciąża jest młodsza nie oznacza że musi z nią być coś nie tak, bo nie wiadomo bez monitoringu kiedy tak dokładnie była owulacja, I też nigdy niewiadomo ile wędrowało zapłodnienie jajo :-)
Powiem Ci tak. Też miałam ciążę młodsza o Też niby tydzień Ale przy mojej nie było "tego czegoś", pojawiło się dopiero po tygodniu A za dwa już było rozpoczęte poronienie. Więc skoro U Ciebie już coś jest to myślę że jak najbardziej wszystko będzie ok :-) głowa do góry :)

Widzisz em ka jest najlepszym przykładem ze niektóre maluszki to leniuchy :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry