reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Jeśli tak, to kciuki Milagros, ale może na imieniny do dziadka pojechała, czy to nie dziś?
U nas zoltaczka :-( Czekamy na pobranie krwi i wynik...

Milia jesli żółtaczka to oby szybko wsadzili pod lampy i bedzie z głowy :)

My czekamy na obchód cały czas:/ "niedziela"... ;)

Milagros gdzie jesteś :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi, jest poniżej 200, czekamy na decyzję lekarza, bo ponoć poniżej 200 nie trzeba fototerapii, tylko nawadniac. Na razie sprawdzają jeszcze inne maluchy. U koleżanki z sali to samo.

Wychodzimy! :-) ale chyba dopiero ok.15, wypisy dzieci dziś, a matek jutro. Ciekawe czy opiekę mezowi wypiszą od dziś czy od jutra.

Milagros, nie możesz tyle spać, bo my tu sobie wkrecamy ;-)

Milia ja żółtaczki bardzo sie boje bo pierwsza dwójka "wracała" z domu na lampy.. (Tymek z wynikiem 21!! A Kinga z 18) a to niefajne doświadczenie jak juz jesteś w domu i kicha bo trzeba walizkę znow do szpitala pakować i ogarniać szpitalną rzeczywistość.. sylcia sie obroniła, ciekawe jak Bubus, czy tez da rade..

Milagros dobra rada.lez, spij, nic kompetnie nie rób.. to Twoje ostatnie chwile absolutnej wolności;) pozwól sobie na totalne lenistwo, spanie nawet jak juz jesteś wyspana, "nierobienie" bo.. "nie muszę" itd.. bo to juz nigdy nie wróci :D jak urodzisz, zawsze juz bedziesz "musiała" :) :)

PS pisałam juz ze jestem zakochana w Bubusiu??:):):) słodziak z niego, chociaż juz rożki zaczyna pokazywać;);)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Oj dziewczyny oby szybko ta zoltaczka sobie poszla;/

O Milia super ze wychodzicie:) chociaz pol niedzieli w domku

A ja mam dzis takiego smaka na kawe w maku a do tego najlepiej sernik na ciepło wlasnie stamtad ze chyba wyciagne chłopaków:)

Jestem w 38. tygodniu ciąży <3

Dziewczyny moj tez byl troszke zolty. Jak mierzyli tym aparatem w dniu wyjscia to wynik mial 11.5. Teraz juz zbladl, ale w dniu wypisu w domu sie poplakalam bo wydawalo mi sie ze mlody zolknie jeszcze bardziej i juz chcialam tam jechac spowrotem. Ale w domu mnie uspokoili ze sie wyplucze i tak tez sie stalo. Spokojnie dziewczyny :-*

reklama
Ivi, ogromne gratulacje, bo najwyraźniej zaspałam[emoji8][emoji8][emoji8]

U mnie na szybki poród się nie zapowiada bo brzuch jeszcze dość wysoko a młody to się ostro pod żebra pcha.

Dziewczyny jeszcze tylko dziś i jutro, a potem zaczynamy nasz miesiąc[emoji16] Chociaż u nas to się już zaczelo dawno temu[emoji12][emoji12]

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Do góry