reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Emalka , u nas teraz ciepło jeszcze ale to nie znaczy ze to dobrze bo tutaj wszyscy raczej na deszcz czekają . I wilgotność wiec jakbyś w szklarni była , człowiek spocony jak szczur :-)
Mam ta sama datę rozwiązania co ty ale chyba nie doczekam.
Na szczęście gorączka odpuszcza ale teraz dla odmiany mam wrażenie ze mnie zeby bolą :-)
Nastrój lepszy to fakt , dzisiaj na KTG które nota bene ok. Tylko serce jej skakało jak kaszlalam Popłakałam sie jak zobaczyłam jak wiozą takie maleństwo ledwo urodzone .
Juz bym chciała być po. Zmęczone chyba wszystkie jesteśmy co?
A o pizzy można zapomnieć :-) ja ostatnio zapominam o wszystkim.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ivi mnie tez tak sie wydawało. Powinni zaprowadzic mnie na konsultacje do internisty i zdecydować czy antybiotyk potrzebny czy nie.

Milagros skoro Ci badała to widocznie ten typ tak ma. Ja głownie na poczatku miałam powódź w majtkach. Mnie w szpitalu tez badali i zawsze ph było 4.

Wierze Wam dziewczyny, ze wymęczone jesteście, bo z jednej strony chciałam jeszcze dwa tygodnie pociągnąć mimo ze było juz mega cieżko, a wy wszystkie w bardziej zaawansowanej ciazy niz ja. Dzisiaj na porannym obchodzie ordynator mi powiedział, ze pierwszy oddział na którym sie uśmiecham (a to moj trzeci).

Moj synus juz odłączony od tlenu, bo nie dawali sobie z nim rady - strasznie denerwowała go ta maseczkę i ciagle chciał ja sciągnąć. Wiec odłączyli go i monitorują tylko.

Martini wlasnie dlatego ja zawsze na noc wkładałam te globulki i nie wypadały. O ile dobrze pamietam to lekarz tez mi tak zalecał.

Trzebaby brać sie za odciąganie mleczka dla małego bo o północy karmienie. Dzisiaj wreszcie moje cycki zaczęły współpracowac i puściły mleko, bo juz myślałam ze nic z tego nie bedzie.

Jestem w 35tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

Nika, powodzenia z kp:-) mi też mówiono, że jeśli poważniejsza infekcja z gorączką, to antybiotyk konieczny.

Milagros, może to nie jelitowa,tylko Cie czyści...

U nas badanie słuchu ok, jak Aga nie zzolknie jutro, to wychodzimy :-)

Dzięki Ivi :-)

Super, że udało Ci się odespac :-)
Tutaj cała noc jeden chłopczyk przeraźliwie płakał :-( sama miałam ochotę pójść tam i go przytulic... Matka po cc, podobno położna zawozila jej go w nocy, ale chyba tylko na próby karmienia, bo większość czasu był w tej salce obok.
Rano na chwilę się uspokoił, a teraz znowu płacze :-(
Ja jestem nieprzytomna i mam potworne zawroty głowy.

Milagros jak tam sytuacja u Ciebie? Miałaś kontakt z kimś kto przechodził ostatnio jelitowke?

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

Milagros juz pewnie na porodowce :)
Dzień dobry. Jakos dziwnie mi sie funkcjonuje po zmianie czasu .

Nika dobrze ze synus ladnie sam sobie radzi no i ze cycki pelne mleka;)

Milia szkoda strasznie jak tak dzieci placza;(

Jestem w 38. tygodniu ciąży <3

reklama
Wczoraj położyłam się po 20 z młodym i lezalam, przysypialam...jak nigdy bo zwykle chodzę 24/1 spać. Od kilku dni mam koszmary i budzę się nad ranem. Stres bierze górę. W ogóle spina mi się brzuch i nie mogę znaleźć sobie miejsca podczas snu...
Jeszcze muszę przyszykowac pościel jak wyjdę , Poprad miski, poduszki

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry