reklama
aob66
Moderatorka
Skrzat oby to nie była poważna choroba tylko zwykłe przeziębienie...
Karosznurek gratuluję kp [emoji2]
Milagros mam nadzieję że w końcu ja[emoji2]
Co do uplawow mam dość wodniste ale nie aż tak jak Ty... Właśnie Koalka pisała że tez tak ma...
Eeee a ja Bigos mam ale jeść nie mogę [emoji20] a specjalnie sobie zrobiłam w niedzielę[emoji20]
Keejti i ja podziwiam za chociaż sama chęć podróży jakichkolwiek bo ja to kursuje kanapa-kibelek-kuchnia i to praktycznie wszystko[emoji6]
Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11
Karosznurek gratuluję kp [emoji2]
Milagros mam nadzieję że w końcu ja[emoji2]
Co do uplawow mam dość wodniste ale nie aż tak jak Ty... Właśnie Koalka pisała że tez tak ma...
Eeee a ja Bigos mam ale jeść nie mogę [emoji20] a specjalnie sobie zrobiłam w niedzielę[emoji20]
Keejti i ja podziwiam za chociaż sama chęć podróży jakichkolwiek bo ja to kursuje kanapa-kibelek-kuchnia i to praktycznie wszystko[emoji6]
Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11
nika2000
Fanka BB :)
Ivi super i jak szybko poszło. Gratulacje!!!
Dzieki dziewczyny, malutki jest bardzo dzielny. Oddychal sam, ale ze względu ze zapalenie płuc to nie przelewki to podłączyli mu tez na wszelki wypadek wspomaganie oddychania.
Tez nie mialam pojęcia, ze nieleczona infekcja matki moze zaszkodzić. Pewnie to jest tak, ze jedna infekcja zaszkodzi, inna nie, i uzależnione od dziecka, jednemu zaszkodzi innemu nie. Myślałam na poczatku, ze to zachłystowe zapalenie płuc, ze zachłysnął sie wodami płodowymi... Ale lekarz neonatolog powiedział, ze to raczej jest związane z moja infekcja. W szpitalu robili mi gbs i lekarz mowil ze ujemny.
Emka super podejscie i babie zamknęło usta, bo
Dzieki Princeseczka, wlasnie to samo dziś mi powiedziała polozna. Podłączyli mi tez kroplówki, zeby wspomóc to wypłukiwanie. Raz czuje sie dobrze, a raz głowa boli i mam przed oczami karuzele. Moze to efekt podnoszenia głowy po zabiegu, ale miałam kaszel, katar wiec niestety to odruch bezwarunkowy ze czasami sie podnosiła.
Karosznurek bephanten do pupci, a do cycusiów purelan. Czysta lanolina, nie trzeba nawet zmywać do karmienia.
Milagros a sprawdzali czy wody sie nie sączą? Ja nie miałam takich uplawow. Miałam taki mleczny sluz.
Keejti a Ty w ogole wiesz co to tłuszcz chudzielcu? Zazdraszczam
Jestem w 35tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]
Dzieki dziewczyny, malutki jest bardzo dzielny. Oddychal sam, ale ze względu ze zapalenie płuc to nie przelewki to podłączyli mu tez na wszelki wypadek wspomaganie oddychania.
Tez nie mialam pojęcia, ze nieleczona infekcja matki moze zaszkodzić. Pewnie to jest tak, ze jedna infekcja zaszkodzi, inna nie, i uzależnione od dziecka, jednemu zaszkodzi innemu nie. Myślałam na poczatku, ze to zachłystowe zapalenie płuc, ze zachłysnął sie wodami płodowymi... Ale lekarz neonatolog powiedział, ze to raczej jest związane z moja infekcja. W szpitalu robili mi gbs i lekarz mowil ze ujemny.
Emka super podejscie i babie zamknęło usta, bo
Dzieki Princeseczka, wlasnie to samo dziś mi powiedziała polozna. Podłączyli mi tez kroplówki, zeby wspomóc to wypłukiwanie. Raz czuje sie dobrze, a raz głowa boli i mam przed oczami karuzele. Moze to efekt podnoszenia głowy po zabiegu, ale miałam kaszel, katar wiec niestety to odruch bezwarunkowy ze czasami sie podnosiła.
Karosznurek bephanten do pupci, a do cycusiów purelan. Czysta lanolina, nie trzeba nawet zmywać do karmienia.
Milagros a sprawdzali czy wody sie nie sączą? Ja nie miałam takich uplawow. Miałam taki mleczny sluz.
Keejti a Ty w ogole wiesz co to tłuszcz chudzielcu? Zazdraszczam
Jestem w 35tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]
Moi pojechali na doraźna, teraz Młoda zaczęła lekko marudzić ze głowa ja boli, lekka czasem chrząknięć kaszel nocą bardziej Zobaczymy, u nas nie ma wizyt domowych, raz sie naszukałam prywatnie to w necie nic nie znalazłam, sob/niedz zle być chorym.m, w pon jak co pójdziemy do pediatry.
Keejti ja podziwiam takie wojaże, z Basia miesiąc przed porodem nad morzem, ale teraz juz bym nie zaryzykowała jak moze być w każdej chwili, zwłaszcza ze na drogach niebezpiecznie.
Nika biedulek ten Twój mały ale da chłopak radę.
Co do czopy, upływie to u mnie nic nie odeszło i na dole raczej sucho. Cos czuje ze znów moze sie zacząć po prostu wiadrem wody, z Basia czop tez mi nie odszedł wcześniej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Keejti ja podziwiam takie wojaże, z Basia miesiąc przed porodem nad morzem, ale teraz juz bym nie zaryzykowała jak moze być w każdej chwili, zwłaszcza ze na drogach niebezpiecznie.
Nika biedulek ten Twój mały ale da chłopak radę.
Co do czopy, upływie to u mnie nic nie odeszło i na dole raczej sucho. Cos czuje ze znów moze sie zacząć po prostu wiadrem wody, z Basia czop tez mi nie odszedł wcześniej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Joasia_1986
Doczołgałam się z galerii. Poszlajałam się troche po smyku, kupiłam niedrapki, bo nie wiem gdzie te po Zu i zaraz zabieram się z nią za pieczenie chelbków kalafiorowocebulowych na kolacje.
Jeszcze pewnie bym się tam poplątała, ale w gaciach też mam powódź.
Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]
Jeszcze pewnie bym się tam poplątała, ale w gaciach też mam powódź.
MartiniM
U Was powodz w gaciach a u mnie dzieje sie cos smiesznego biore dopochwowo Pimafucin ( na szczescie tylko 3 globulki) no i nie wiem co to ma znaczyc ale moja pipka ich nie toleruje i po chwili "wypluwa" mimo lezenia powpychalam kilka razy i dalam spokoj trudno co zdazylo sie rozpuscic to zdazylo nie bede pol noc teraz wpychac ciagle tego od jutra mam inne wiec moze beda bardziej przyjazne
reklama
Joasia_1986
Marini może spróbuj wepchać większy kaliber ;-)