reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mama czwórki to Twoja Zosia jak mój Niko czuje zmiany...

Ivi jak mogłaś nie wpuścić mnie w kolejkę[emoji6]
Serdeczne gratulacje [emoji2][emoji2][emoji2] grzeczne dziecko masz że poczekalni na babcie [emoji2]

Milia no właśnie te zdrobnienia mi pasują choć znów mam dylemat bo mówią tak na mnie...

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
hej wszystkim. Z tego nie wyspania nie pamietam co komu miałam napisać ale z grubsza
Ivi gratuluje porodu! Do końca czytania postów byłam pewna ze jednak to nie ta godzina zero a jednak! Musisz koniecznie opowiedzieć jak to szło u ciebie bo jestem ciekawa! Ale narazie odpoczywaj ! Zdrówka dla Was!

U mnie noc straszna, bóle w okolicy lędźwiowej tak mocne ze ledwo z łóżka wstaje. Dziecko wybrało sobie chyba taka pozycje ze wciska mi sie w kręgosłup :-/ chodzę zakrzywiona i z podłym humorem. Bez kija do mnie nie podchodź :crazy: Zazdroszczę Mamusia które juz maja porod za sobą, ja juz tez bym chciała sie rozpakować ale narazie moje skurcze to jak zabawa w ciuciu babkę. Raz sa za chwile znikają:(
Karosznurek nie dziwie sie ze boisz sie zajrzeć tam na dół, ja tez mam jakieś takie mieszane uczucia jak bedzie wyglądało moje podwozie :-p Jak tam mały Królewicz reaguje na KP? Bez problemu karmisz?

Nika gratulacje i trzymam kciuki za maleństwo zeby doszło do siebie !
Nawet nienwiedziałam ze w brzuszku dziecko może sie zarazić tak bardzo chorubskiem, czy to jest skutek tego ze nie podali ci antybiotyku jak ciebie choroba złapała?

Emalka , nam ostatnio zepsuł sie piekarnik , nic nie mówiłam ale mam podejrzenie ze to wlasnie od pożaru ktory zrobiłam jakoś czas temu ( zapomniałam ze pizzę wsadziłam:-)

Słuchaj nie bierz moze tego no spa juz ? Bo to moze skurcze i żebyś czegoś nie przegapiła ?
U nas nie ma no spa ale koleżanka z PL farmaceutka tak mi poradziła

Ja juz nie mam gorączki ale kaszel co wyrywa trzewia :-(((

Jedziemy na KTG.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nika:-* tule Was mocno i trzymam kciuki za Twojego sybka! Duzy chlopczyk z niego na pewno da sobie rade. I szybkiego powrotu do formy. Kochana na bol glowy polozne mi kazaly pic minimum 3l dziennie. Tzn.mnie glowa nie bolala ale mowily ze trzeba pic 3l zeby wyplukac to znieczulenie bo inaczej bedzie bolala. No i ja wymiotowalam (mimo wczesniejszego podania leku przeciwwymiotnego) na stole operacyjnym wiec moze dlatego tez bol glowy mnie ominal.

Netta , u nas na Majorce migdałowy na wszystko :-) ale mojemu bardzo pomógł . Jeden dzien.teraz zawsze mam w domu.

Nikka! Bedzie dobrze . Jest pod opieka . Antybiotyk działa . Ale patrz mi mówili ze mam sie nie martwić ze nie moze sie zarazić w brzuchu .

Ivi!!!! Jestes moja nadzieja :-)))) gratuluje . Zazdroszcze . Ucałuj małego i życzę wam samych radości . I napisz jak sie zaczęło żebyśmy wiedziały kiedy wybiła godzina 0.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Milia bardzo ładne imie:)

Ivi No w koncu:) Gratulacje Kochana, wszystko jak w zegarku, babcia była, poród szybki :)

Mama4 ale szalejesz, ja moze do babci znicz pojade zapalić a tak to sie nie ruszam. Aczkolwiek nie wiem, bo Basi ciągnąć nie będziemy a sama autem juz nie chce, w piątek powiedziałam pas po ostatniej jeździe;)

Nika trzymajcie sie zdrowo i oby szybko wszystko minęło, dobrze ze opieka dobra i wszystko wyslyszeli. Ale szkoda ze przed porodem tak zlekceważyli.

U nas nocka stresująca. B sie obudziła o 2 cała rozpalona 39, czułam ze moze tak być bo juz wieczorem sie tuliła chciała spać ze mną, wymiotowała i trochę ten kaszel i katar. Chyba czeka nas dziś wizyta na doraźnej ale jeszcze poczekamy chwile (tam i tak lekarze o kant d..., na pewno nic nie stwierdza nie podejdą do sprawy poważnie) puki co tylko katar, temp brak, lekko chrząka/kaszle, super humor, apetyt ma. Ja mam stresa czy to nie po tym szczepieniu, ono było na krztusiec, cała jestem zestresowana by nie zachorowała bo wtedy będzie dramat:( a jak ja złapie to juz w ogóle, bo to bardzo groźne dla noworodków, trwa 4 tygodnie ach nawet boje sie myśleć :( Dlatego jeszcze Młoda niech siedzi w środku niech sie wyjaśni co B dolega bo inaczej ze stresu zwariuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ewa wzielam tylko jedną po tym jak stwierdzilam że to na pewno nie skurcze. Nie wiem co to było ale to trzymało cały czas. Dziś jak do tej pory nic takiego się nie dzieje.
Pożar pizzy to też musi być wyczyn. [emoji6] chyba na długo o niej zapomniałaś [emoji6]
Jaka pogoda u Was na Majorce teraz? Pewnie dużo lepiej niż u nas [emoji35]

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

reklama
Skrzat, dziękuję :-) mam nadzieję, że u B.to tylko przeziębienie... Może dałoby radę zamówić wizytę domową?

Aob, ja znam też Agatę,do której mówią Gagat, Gagatek :-) też fajnie :-)

Ewa, kciuki za ktg :-) chyba masz troszkę lepszy nastrój, super :-) i widzę, że więcej nas piromanek kuchennych ;-)
Mi się zdarza też położyć opakowanie po czymś albo scierke za blisko palnika kuchenki i kilka razy się paliło ;-)

Mamo czwórki, dotrwasz, tylko juz nie szalej :-) dobrze, że trochę masz oddechu teraz i teściowa pomaga.

Do góry