reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mama czwórki Ty za tydzień w pon ceserka a ja we wtorek przed południem już tam będę także będę mogła służyć pomocą :)

Przeglądałam sobie fejsa i natknęłam się na zdjęcie i przepis oponek i taki mnie smak naszedl że szok, no i nie wytrzymałam musiałam to zrobić, chwycilam za telefon dzwonię do mamuśki i mówię, że mam smaka na oponki a ona ze zaraz pojedzie do sklepu po składniki i zadzwoni jak zacznie smażyć, kochana

reklama
Ivi- ogromne gratulacje. Doczekałaś się w końcu kolejnego szczęścia . A takiego ekspresowego porodu to tylko można pozazdrościć. GRATULACJE

Gaga- trzymam Cię za Słowo;-) ;). My już a niedzielę mamy się zgłosić . Choć wolałabym te wszystkie badania zrobić samą i przyjechać bezpośrednio przed ale gin się uparł.

Ivi gratulacje [emoji5][emoji480][emoji322] przecież kolo 5 się poddalas i poszłaś spać [emoji5]

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

Nika kochana pójdzie na pewno kciuki zaciskam ogromnie :*

Ivi cudownie ! Gratulacje !

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Gaga, ale fajnie, że mama tak spełnia Twoje kulinarne zachcianki, smacznego! :-)

Aob, u nas właśnie też kilka imion, które nam się podobały, odpadły ze względu na powszechnie będące w użyciu zdrobnienia czy inne formy. Agnieszka dziś chyba nie jest tak popularnym imieniem, jak kiedyś i ma kilka zdrobnien, które mi się podobają np. Aga, Agusia, Gusia,Aguś -coś się znajdzie, no i musiało pasować do Małgosi, więc bezpretensjonalnie ;-)

reklama
Do góry