reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

35+3 to jednak wcześnie :( Jeśli nic nie zapowiada wcześniejszego porodu i nie podadzą sterydów, to niezależnie od wagi raczej za wcześnie na w pełni rozwinięte płucka... Mam nadzieję jednak, że szybciutko sam zacznie oddychać.

Keejti, to słabo :( Wracaj szybko do sił!
Aob, Martini, właśnie, jak u Was??

reklama
Hej..
wybaczcie ale nie miałam a siły czytać... ogólnie już nie wymiotuje i dostałam coś na mdłości i kroplowki dzięki czemu trochę już zjadłam obiadu plus biszkopty i suchary... osłabiona jestem nadal no ale jest lepiej.. z mała też ok choć konkretów nie znam bo odlatywalam podczas usg...

Jestem w 39 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Ostatnio widzę spokój panuje na naszym forum. Czyżby wszystkie zamieniły się w stworzenia kanapowe? [emoji6]

Milagros co tam u Ciebie?

Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]

Ja ledwo zipie. Mam nadzieje ze szyjka troche zmiękła i jutro z wizyty wrócę z dobrymi wieściami dot. porodu.. bo anemia chyba postępuje u mnie - ledwo funkcjonuje w ciagu dnia, co chwile przysypiając:(:( tak sie nie da... nie przy całym domu i trójce dzieci ... :(:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

hej dziewczyny
Chyba każda z Nas juz ma trochę dość tej koncówki dlatego taka cisza...
Ja mam jeszcze z psem przeboje zamiast leżeć to latam za nim, pisałam wcześniej ze miał zabieg na oko skubaniec szwy porozrywał, i znow musiał miec zabieg. Ciagle zahacza o meble i pocięta to chore oko. trzeba chodzić na nim ciagle plus wkrapianie kropli i żelu do oka co 2 h a on piszczy wyrywa sie gryzie. Gorzej jak z dzieckiem.
Z dobrych wiadomości to wynik gbs wyszedł negatywny z czego sie cieszę chociaż w sumie można z tym żyć :)

Jeju dziewczyny współczuję tego złego samopoczucia. U mnir to głównie fizyczne dolegliwości jak za długo posiedze czy poleżę. Ale to już niedługo. Damy radę.

Ja wydarlam dziś towarzystwo na miasto żeby się przewietrzyli. Mój mąż to w drugą strone teraz okna mi zamyka. Na spacer nie chce, bo będziemy chorzy... a ja chcę skorzystać z tych ostatnich ciepłych dni.
Zuzia sie przeszla i zadowolona, a to najważniejsze.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

reklama
Gaga to super ze u twojego pieska wporzadku. Widocznie jest mądrzejszy niz moja głupiutka psinka która musi wszędzie ten łepek włożyć ciekawski.
U nas weterynarz powiedział ze to pierwszy przypadek na 3 tysiące operacji ze pies w kołnierzu wyrywa sobie szwy i to mały piesek nie bydlę duże :laugh2:
Ten pies jak nic uczy mnie cierpliwości bo gorzej z nim niż z dzieckiem o_O

Joasia a jaka masz pogodę? bo u mnie ledwo 4stopnie pada deszcz i wieje wiatr okropny. Tobie sie chce korzystać a ja z chęcią bym zamknęła sie w domu i nigdzie nie wychodziła :-)
Uważaj na siebie może maz ma racje zeby sie nie zaziębic bo do porodu jechać zasmarkaną to podwójna masakra :-/

Do góry